Jump to Navigation

White peach sangría

up
142 users have voted.
Υλικά:  Για 4-6 άτομα1φιάλη των 750 ml λευκός αφρώδες οίνος  (π.χ chardonnay)1 φλιτζάνι νέκταρ ροδάκινου3/4 φλιτζανιού crème de pêche (λικέρ ροδάκινο)1/2 φλιτζάνι φρεσκοστυμμένο χυμό λεμονιού2 λευκά ροδάκινα, χωρίς κουκούτσι και κομμένες, συν περισσότερο για γαρνιτούρα (προαιρετικά)1 λεμόνι, κομμένο, για γαρνιτούρα (προαιρετικά)Πάγος   Φτιάξτε με απλά υλικά το ποτό της παρέας Απαιτούμενος χρόνος:  15 λεπτά Βαθμός δυσκολίας: 
Διάβασε τη συνταγή στο sidagi.gr

Σχετικές συνταγές

Ballantines με σόδα

(sidagi.gr)
up
1157 users have voted.
Δροσερό Ballantines με σόδα. Ένα ωραίο ποτό για το βραδάκι. Για 1 άτομο Τι μπορεί να είναι καλύτερο από ένα σκωτσέζικο ουϊσκι με σόδα; Η συνταγή είναι απίστευτα εύκολη. Ωστόσο, υπάρχουν μερικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να το κάνετε δικό σας και να το προσαρμόσετε ανάλογα με το γούστο σας.  Χωρίς αμφιβολία, είναι ένας πολύ καλός τρόπος να το απολαύσετε τις ζεστές μέρες. ΥΛΙΚΑ

Blue Hawaian

(sidagi.gr)
up
2901 users have voted.
Υλικά:  Υλικά για 1 άτομο30 ml λευκό ρούμι10 ml μπλε κουρασάο20 ml χυμός ανανά15 ml λικέρ καρύδας  Ένα κοκτέιλ με βάση το ρούμι που φτιάχνεται εύκολα και πίνεται ευχάριστα! Απαιτούμενος χρόνος:  5 λεπτά Βαθμός δυσκολίας:  1

Black velvet

(sidagi.gr)
up
2650 users have voted.
Υλικά:  1 μαύρη μπύρα1 σαμπάνια Ασυνήθιστος αλλά ταιριαστός συνδυασμός μαύρης μπύρας και σαμπάνιας! Απαιτούμενος χρόνος:  5 λεπτά Βαθμός δυσκολίας:  1 read more

Λικέρ κρέμα με παγωτό

(sidagi.gr)
up
2739 users have voted.
Υλικά:  125 γραμμάρια λικέρ κρέμα200 γραμμάρια ζάχαρη500 ml γάλα φρέσκο500 ml κρέμα γάλακτος Βάζουμε σε ένα μπολ 500ml κρέμα γάλακτος. Βαθμός δυσκολίας:  3 read more

Pink pearl cocktail

(sidagi.gr)
up
2640 users have voted.
Υλικά:  Για 1 άτομο60 γραμμάρια φρεσκοστυμμένο χυμό γκρέιπφρουτ κόκκινο30 γραμμάρια φρεσκοστυμμένο χυμό λάιμ15 γραμμάρια σουμάδαπάγος1 λεπτή φέτα κόκκινο γκρέιπφρουτ, για το γαρνίρισμα Ένας εκρηκτικός συνδυασμός στο ποτήρι σας Απαιτούμενος χρόνος:  15 λεπτά


Main menu 2

1 | by Dr. Radut