Υλικά: 
    
            
                    Για 4-6 άτομα400 γραμμάρια (2 1/2 φλιτζάνια) ασπρισμένα αμύγδαλα χοντροαλεσμένα200 γραμμάρια (1 φλιτζάνι) ζάχαρη6 αυγά, χωρισμένα τους κρόκους από τα ασπράδια250 γραμμάρια (1 φλιτζάνι) ανάλατο βούτυροΛικέρ πορτοκάλι (Grand Marnier ή Triple Sec)250 γραμμάρια μαύρη σοκολάτα λιωμένη κουβερτούρα
        
        
Η Torta Caprese είναι ένα κλασικό γλυκό από το νησί Κάπρι της νότιας Ιταλίας όπου πήρε και το όνομά του!
      Απαιτούμενος χρόνος: 
    
            
                    60 λεπτά        
        
      Βαθμός δυσκολίας: