Jump to Navigation

QUANTI MODI DI FARE E RIFARE : TUCEN ED FA' SOL E OV ♦♦ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΦΑΣΟΛΙΑ ΣΕ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE

up
167 users have voted.
* TUCEN ED FA' SOL E OV  *ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΦΑΣΟΛΙΑ ΣΕ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFAREΚαλημέρα σας!6 Φεβρουαρίου σήμερα, ημέρα του ραντεβού μας με την αγαπημένη διαδυκτιακή παρέα των Quanti Modi di Fare e Rifare.Σήμερα θα μεταφερθούμε στην κουζίνα της Marika και στο blog της La stufa economica. Η Marika συλλέγει και παρουσιάζει κυρίως συνταγές απο την παραδοσιακή χωριάτικη αλλά και αστική κουζίνα. Σήμερα θα φτιάξουμε μαζί μια απλή αλλά νόστιμη χωριάτικη συνταγή απο την περιοχή όπου κατάγεται, την Emilia Romagna.
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΠΑΝΤΣΕΤΑ ΚΑΙ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ // PADELLATA DI PANCETTA E SALCICCIA

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
455 users have voted.
  ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΠΑΝΤΣΕΤΑ ΚΑΙ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟΜερακλίδικη τηγανιά με παντσέτα και σπιτικό, χοιρινό λουκάνικο! Συνοδέψτε την με τηγανιτές πατάτες και σαλατούλα και φυσικά μπορείτε να την σερβίρετε ως ορεκτικό ή τσιπουρομεζέ! Στην φωτογραφία την συνδυάσαμε με τηγανιά μανιταριών.

ΣΑΤΣ ΚΑΒΟΥΡΜΑ : ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙΕΣ // SPEZZATINO NEL SAC (RICETTA TURCA)

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
362 users have voted.
ΣΑΤΣ ΚΑΒΟΥΡΜΑ : ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙΕΣΦαγάκι εύκολο και γρήγορο και επιπλέον πολύ πολύ νόστιμο, με συνταγούλα, η οποία, όπως καταλάβατε, προέρχεται από την τούρκικη κουζίνα.

ΓΛΥΚΟΞΙΝΗ ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΠΡΑΣΑ ΚΑΙ ΔΑΜΑΣΚΗΝΑ // SPEZZATINO DI MAIALE CON PORRI E PRUGNE SECCHE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
821 users have voted.
ΓΛΥΚΟΞΙΝΗ ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΠΡΑΣΑ ΚΑΙ ΔΑΜΑΣΚΗΝΑΗ κλασσική πρασο-τηγανιά εμπλουτίζεται σε γεύση και αρώματα, με την προσθήκη των δαμάσκηνων!

ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΣΜΥΡΝΕΪΚΑ // SUTZUKAKIA SMYRNEIKA : POLPETTINE STUZZICCANTI IN SUCCO DI POMODORO

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
652 users have voted.
ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΣΜΥΡΝΕΪΚΑ Ποιός δεν γωνρίζει τα σμυρνέϊκα σουτζουκάκια, ένα από τα θρυλικά πιάτα της μικρασιάτικης κουζίνας!Πρώτα απ΄όλα να κάνουμε μία διευκρίνηση, ότι τα σμυρνέϊκα σουτζουκάκια δεν είναι πολίτικη συνταγή. Οπως δηλώνει και το όνομα τους, προέρχονται από την μικρασιάτικη μαγειρική παράδοση.

ΚΡΑΣΑΤΗ ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΣΥΚΩΤΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ♦♦ PADELLATA DI FEGATINI DI POLLO

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
494 users have voted.
ΚΡΑΣΑΤΗ ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΣΥΚΩΤΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥΝοστιμότατο και οικονομικό μεζεδάκι, που ετοιμάζεται πολύ γρήγορα - μέσα σε 20 λεπτά! Μπορείτε να το σερβίρετε ως ορεκτικό ή να συνοδέψετε με πατάτες (τηγανητές ή φούρνου), πουρέ ή ρύζι πιλάφι. Δόση : για 4-6 άτομαΒαθμός δυσκολίας : εύκολοΥλικά : 500 gr συκωτάκια πουλιών,                1 κρεμμύδι,                4 κ.σ.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut