Jump to Navigation

Ψωμί βρώμης με μπανάνα

up
94 users have voted.
Υλικά:  Για 4-6 άτομαΠερίπου 3 φλιτζάνια αλεύρι βρώμης (αλεσμένες νιφάδες βρώμης) 1 1/ 2 κουταλάκια του γλυκού μπέικιν πάουντερ1/2 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι3 πολύ ώριμες μπανάνες πολτοποιημένες1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο ή λάδι καρύδας1/3 φλιτζάνι ακατέργαστη ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο, συν 1 κουταλιά της σούπας1 κουταλάκι του γλυκού καθαρό εκχύλισμα βανίλιαςΤα 2/3 φλιτζάνι vegan κομματάκια σοκολάτας3 κουταλιές της σούπας επιπλέον αλεύρι βρώμης (αλεσμένες νιφάδες βρώμης)
Διάβασε τη συνταγή στο sidagi.gr

Σχετικές συνταγές

Αρωματική Καρυδόπιτα με την πάντα Εγγυημένη Συνταγή της Γιαγιάς!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
35 users have voted.
Νομίζω δεν υπάρχει Ωραιότερο Σιροπιαστό Γλυκό απο μια Αφράτη, Αρωματική Καρυδόπιτα με την πάντα Εγγυημένη Συνταγή της Γιαγιάς!!Πανεύκολη, Οικονομική Σούπερ Σιροπιαστή Καρυδόπιτα με την Εγγυημένη Συνταγή της Γιαγιάς υπέροχη και Αφράτη και Μοσχοβολιστη, δοκιμάστε την και θα με θυμηθείτε!!!Η Καρυδόπιτα της Γιαγιάς!!!ΥΛΙΚΑ 6 Αυγά200 γρ Ζάχαρη κρυσταλλική2 Βανίλιες200 γρ Σιμιγδάλι ψιλό κοσκινισμένο150

Ανατολικό Γλυκό παντρεύοντας το Γαλακτομπούρεκο με το Ρυζόγαλο, και το αποτέλεσμα είναι όνειρο.!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
39 users have voted.
Όταν 2 από τα Ωραιότερα Ελληνικά Παραδοσιακά Γλυκά Παντρεύονται τότε το αποτέλεσμα είναι ΜΟΝΑΔΙΚΟ!!Ε ΝΑΙ Λοιπόν φτιάξαμε ένα μοναδικό Ανατολικό Γλυκό παντρεύοντας το Γαλακτομπούρεκο με το Ρυζόγαλο, και το αποτέλεσμα είναι όνειρο.

Γλυκιά πατσαβουρόπιτα στο λεπτό !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
302 users have voted.
Εύκολο σιροπιαστό γλυκό στο λεπτό !!!Μπορείτε να το πείτε και γλυκιά πατσαβουρόπιτα σημασία έχει ότι είναι ένα πολύ ωραίο και γρήγορο γλυκό που ταιριάζει τέλεια με παγωτό!!!!

Μέλι και Καρύδι αλλά και Κρέμα Σοκολάτα που θα λατρέψετε !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
380 users have voted.
Το Απόλυτο Σνάκ για το Σχολείο  και όχι Μόνο! Ένα Πανεύκολο Σνάκ για Δίχρωμα Κρουασανάκια με Μέλι και Καρύδι αλλά και Κρέμα Σοκολάτα που θα λατρέψετε.

Το αγαπημένο γλυκό μικρών και μεγάλων – κωκ ταψιού !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
446 users have voted.
Το αγαπημένο γλυκό μικρών και μεγάλων – κωκ ταψιού με πλούσια κρέμα και υπέροχη σπιτική γεύση!!!ΥλικάΓια την κρέμα βανίλιας1 λίτρο γάλα6 κ.σ. ζάχαρη100 γρ. κορν φλάουρ1 βανίλια50 γρ. βούτυροΓια το παντεσπάνι5 αυγά125 γρ. ζάχαρη155 γρ. αλεύρι (κοσκινισμένο)1 βανίλιαΓια την κρέμα σοκολάτας1 δόση κρέμας βανίλιας20 γρ. κακάο125 γρ. κουβερτούρα100 γρ. βούτυροΓια το γλάσο (προαιρετικό)200 γρ.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut