Jump to Navigation

Ψευτοκεφτέδες με λαχανικά !!!

up
2 users have voted.
Ψευτοκεφτέδες με λαχανικά !!!  Έγιναν τέλειοι φανταστικοί!!!!ΥΛΙΚΑ -ΕΚΤΕΛΕΣΗΥλικά ότι έχει ο κήπος μας ή το ψυγείο μας ή αγοράζουμε τα ανάλογα !Εκτέλεση φωτό από κ  Άννα Γιαννίκου Συνταγή από κ. Gogo Samiou -Ομάδα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ-ΗΔΕΣ!!!,
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Τηγανίτες με πατάτες εύκολες γρήγορες χορταστικές !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
5 users have voted.
Έφτιαξα ..Τηγανίτες με πατάτες εύκολες γρήγορες χορταστικές με λίγα υλικά το κάτι άλλο ...Δοκιμάστε τες !!!ΥΛΙΚΑ1 Πατάτα μεγάλη -βγαίνουν τηγανίτες -1 αυγό4 κουτ σούπας τυρί κεφαλοτύρι 1/2 κούπα τσαγιού τριμμένη φρυγανιά αλάτι-πιπέριλίγο λάδι ισα για επάλειψη στο τηγάνι ...Τρίβω την πατάτα στο χοντρό μέρος του τρίφτη .Τις στύβω πολύ καλά .Τις βάζω σε μπολ.Προσθέτω το τυρί την φρυγανιά το αυγό το α

Κολοκυθάκια τραγανά μπαστουνάκια !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
6 users have voted.
Σήμερα κολοκυθάκια σε μπαστουνάκια  πάααρα πολύ ωραία τραγανά γλύκισμα σκέτο και τζατζικάκι !!!Τα φτιάχνω πάντα όπως μου είχε πεί ο Κρικέλας παλιά από το θρυλικό εστιατόριο Θεσ/νικης  ...

Η πίτα του βοσκού - Hachis Parmentier - Cottage Pie

(tantekiki.blogspot.gr)
up
22 users have voted.
Πίτα του βοσκού στα ελληνικά, Hachis Parmentier στα γαλλικά, Cottage Pie στα αγγλικά. Με άλλα λόγια το ίδιο φαγητό με διαφορετικά ονόματα, διαφορετικά υλικά κατά περίπτωση ή και μπαχαρικά.

ΧΩΡΙΣ ΤΗΓΆΝΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΠΟ ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙΑ Εύκολες και πολύ νόστιμες μελιτζάνες σε 5 λεπτά !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
38 users have voted.
Φτιάξτε ΧΩΡΙΣ ΤΗΓΆΝΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΠΟ ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙΑ Εύκολες και πολύ νόστιμες μελιτζάνες σε 5 λεπτά !!!Υλικά2 μελιτζάνες1 η 2 κουταλιές ελαιόλαδοπάπρικα, ρίγανη, σκόνη σκόρδουμοτσαρέλαΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΔΩ -- https://m.youtube.com/watch?v=riUxkJYFmHc&feature=share 

Κατσικάκι φρικασέ με αυγολέμονο, στη χύτρα ταχύτητας

(tantekiki.blogspot.gr)
up
48 users have voted.
Φρικασέ...ένα πιάτο χαρακτηριστικό της άνοιξης γεμάτο νοστιμιά αλλά και πολλές παραλλαγές. Ωστόσο, εκείνο το κλασσικό φρικασέ της γιαγιάς και της μαμάς παραμένει αξεπέραστο... διαχρονική αξία. Το κλασσικό αυτό φρικασέ είναι το πιάτο που εδώ και χρόνια το απολαμβάνουμε την Κυριακή του Θωμά. Γιατί; Ειλικρινά, δεν ξέρω... αλλά έχει γίνει πια κάτι σαν... παράδοση!!


Main menu 2

1 | by Dr. Radut