Jump to Navigation

Ψάρι στον φούρνο με πορτοκάλι - μουστάρδα !!!

up
250 users have voted.
Εδώ θα γλύψουμε και το πιάτο από την νοστιμιά !!
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Σουπιές με μακαρόνια !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
153 users have voted.
ΣΟΥΠΙΕΣ ΜΕ ΜΑΚΑΡΌΝΙΑ!!ΥΛΙΚΆ600 γρ σουπιές καθαρισμένες2 κρεμμύδια ξερά1 κουταλιά  τοματοπελτέ1 ποτηράκι κρασιού κρασί ( έβαλα κόκκινο)4-5 κόκκους μπαχαρι2-3 γαρυφαλακια1 μικρό κομματάκι από ξύλο κανέλαςΜερικά κλωναράκια άγριο  μάραθοΑλάτι  πιπέριΈνα πακέτο  μακαρόνια Νο  6Ελαιόλαδο. ΕΚΤΕΛΕΣΗΣοτάρουμε  το κρεμμύδι ψιλοκομμένο με το λάδι να μαραθεί, μαζί και τα μπαχαρικά να βγάλουν τα αρώματα τους.

Φιλέτο σολομού με πουρέ γλυκοπατάτας !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
204 users have voted.
Φιλέτο σολομού στον φούρνο με πουρέ γλυκοπατάτας!!!Ένα πολύ εύκολο φαγητό και πολύ νόστιμο για το τραπέζι μας που θα σας ενθουσιάσει!!!  Υλικά-4 φιλέτα σολομού-αλάτι, πιπέρι-ρίγανη-1 λεμόνι το χυμό και το ξύσμα-2κτσ ελαιόλαδο-1 μεγάλη γλυκοπατάτα-20gr βούτυρο-20-30ml γάλαΔείτε την συνταγή εδώ https://youtu.be/5vDm8CaHxFc 

Κριθαρότο με γαρίδες φανταστικό !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
333 users have voted.
  Σημερινό πάρα πολύ νόστιμο εύκολο γρήγορο κριθαρότο με γαρίδες που άρεσε πολύ!!!!Γαριδούλες είχα λίγες έτσι για την νοστιμιά ..!

Χταπόδι στην λαδόκολλα !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
324 users have voted.
ΧΤΑΠΟΔΙ ΣΤΗΝ ΛΑΔΟΚΟΛΑ ΛΟΥΚΟΥΜΙ!!!!   ΣΥΝΤΑΓΗ:Ανοιγουμε ενα αλουμινοχαρτο!Πανω στο αλουμινοχαρτο βαζουμε λαδόκολλα πανω  το χταποδι αφου το εχουμε πλυνει και στραγγισει καλα!Ριχνουμε (αλατι)πιπερι,1 δαφνοφυλλο,ξυδι μπαλσαμικο,1 σκελιδα σκορδο πατημένη λιωμενη!Το κλεινουμε το βαζουμε σε ταψι και το ψηνουμε στους 180 β αερα για 1 ωρα και λιγα λεπτα αναλογα το βαρος του!Συνταγη της κυριας Αργυρως Μπαρ

Μπακαλιάρος κατεψυγμένος !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
391 users have voted.
Μπακαλιάρος κατεψυγμένος !!!Υπέροχο ψάρι και πολύ νόστιμο...Θέλει όμως τον τρόπο του!!!!Ψήσιμο τυλιγμένος στη λαδόκολλα με...λίγο βουτυρο,λίγο σελερι, ένα καρότο, λίγο σκόρδο, ένα φυλο δάφνης, αλάτι και μια ποικιλία πιπεριου.Αφου τον αφήσουμε σε δυνατή φωτιά 40 περιπου λεπτά, ανοιγουμε την λαδόκολλα να παρει λίγο χρώμα.Τον σερβίρουμε με ρυζι μπασματι περασμενο στο τηγάνι με φρέσκο κρεμμυδάκι και λ


Main menu 2

1 | by Dr. Radut