Jump to Navigation

χούμους

up
539 users have voted.

το Αραβικό Χούμους !photos ερασι τέχνηςτο καλό αυτό πιάτο, με βάση τα βρασμένα ρεβύθια,έχει αρχική προέλευση στις χώρες της Μέσης Ανατολής, όπως ο Λίβανος και η Συρία.φυσικά, έχει πιά γίνει αγαπητό σε πολλούς τόπους και η βασική παρασκευή του είναι κλασική.γιά το ΧΟΥΜΟΥΣχρειαζόμαστε μία κούπα βρασμένα ρεβύθια (περίπου στο μισό κιλό)το χυμό δυό λεμονιών2 σκελίδες σκόρδοδύο γεμάτες κουταλιές της σούπας ταχίνιλίγο ελαιόλαδοπροαιρετικά ψιλοκομμένο μαϊντανό και κουκουνάρι Εύκολο είναι, όποτε φτιάχνουμε γιά το σπίτι ρεβύθια, να κρατάμε στο ψυγείο ένα γεμάτο πιάτο - όχι πολύ ζουμερά -  γι

Διάβασε τη συνταγή στο amateurdecuisine.blogspot.gr


Main menu 2

1 | by Dr. Radut