Jump to Navigation

Χοιρινό με κρασί και κόκκινες πιπεριές

up
70 users have voted.
Η μαμά Χρύσα προτείνει:      Κάθε μέρα αναρωτιόμαστε, τι θα φάμε; πως θα το μαγειρέψουμε; Όλες έχουμε αυτό το πρόβλημα καθημερινά. Η λύση είναι να φτιάχνουμε τα ίδια κρέατα ή λαχανικά με διαφορετικές κάθε φορά συνταγές για να μην βαρεθούμε με τα ίδια και τα ίδια.
Διάβασε τη συνταγή στο syntagesmamas.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Χοιρινό ή κοτόπουλο ρολό με κονιάκ και κάστανα

(syntagesmamas.blogspot.gr)
up
213 users have voted.
Ρολό χοιρινό με κάστανα, κονιάκ, καρότα και μέλι!!! Η ΑΠΟΛΑΥΣΗ!!! Κι όλα στην κατσαρόλα!!!! Ήθελα να ευχαριστήσω τα παιδιά μου που ήλθαν από το εξωτερικό με κάτι διαφορετικό. Το ρολό το πήρα έτοιμο από τον χασάπη.  Όλα τα υπόλοιπα υλικά που έβαλα να μαγειρέψω το ρολό το αποθέωσαν !!! Τα παιδιά έτρωγαν κι έκαναν <<μμμμ... υπέροχο μαμά!!!

Σνίτσελ με μανιτάρια και σάλτσα μελιού

(syntagesmamas.blogspot.gr)
up
489 users have voted.
Ένα σνίτσελ όλο γλύκα και ζουμερή νοστιμιά!!!Αυτή η συνταγή μου βγήκε αυθόρμητα. Ήθελα να χρησιμοποιήσω τα μανιτάρια πριν λήξουν και το αποτέλεσμα ήταν καταπληκτικό!!! Είμαι βέβαιη ότι θα σας αρέσει!!!Τα Υλικά μας:4 μερίδες σνίτσελ χοιρινό ή κοτόπουλο1 ποτήρι νερού φρυγανιά τριμμένη100 γρ. κεφαλοτύρι ή γραβιέρα τριμμένη1 - 2 αυγά χτυπημένα4 φέτες μπέικον κομμένο μεγάλα καρεδάκια300 γρ.

Κοτόπουλο ψητό στο φούρνο με πατάτες και πορτοκάλι. Πεντανόστιμο!

(syntagesmamas.blogspot.gr)
up
236 users have voted.
Το καλύτερο ψητό κοτόπουλο που έχω φάει!!!Η συνταγή είναι του κ.Λευτέρη Λάζάρου, με το δικό μου μαγειρευτικό γούστο.Βρήκα αυτή τη συνταγή του κ. Λευτέρη Λαζάρου και μου φάνηκε καλή. Μαγείρεψα το κοτόπουλο με τον δικό μου τρόπο (ελάχιστες αλλαγές) κι έγινε λουκούμι. Φανταστική γεύση!!! Η συνταγή του κ.Λαζάρου βάζει όλα τα υλικά και το ψήνει στο φούρνο.

Κοτόπουλο με ντομάτα και μπαχαρικά που το απογειώνουν

(syntagesmamas.blogspot.gr)
up
397 users have voted.
Σήμερα μαγείρεψα 4 μπούτια γαλοπούλας, τα έσβησα με λευκό κρασί και έριξα μπαχάρι και μοσχοκάρυδο και μοσχοβόλησε το φαγητό μου!!!!Μπορούμε με την ίδια συνταγή να μαγειρέψουμε και μοσχάρι.Τα Υλικά μας4 μερίδες4 μπούτια κοτόπουλου ή γαλοπούλας.1 κρεμμύδι τριμμένο1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο1 ποτήρι κρασιού λευκό κρασί4 ώριμε ντομάτες ψιλοκομμένες ή ανάλογο χυμό κονσέρβας1/2 πιπεριά κόκκινη κομμένη


Main menu 2

1 | by Dr. Radut