Jump to Navigation

Φουμέντο..το θαυματουργό τσάι για κρύωμα !!!

up
75 users have voted.
Φουμέντο, θα πει φωτιά. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα διαδομένη παραδοσιακή, θεραπευτική συνταγή της Κεφαλονιάς, που χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση των συμπτωμάτων της γρίπης. Το "φουμέντο"καταπολεμά τον βήχα, τον πονόλαιμο, την δύσπνοια και την καταρροή, μέσα σε λίγα λεπτά. Μου πήρε αρκετά χρόνια για να καταλάβω ότι αυτό το αφέψημα που έφτιαγνε η γιαγιά στον παππού όταν ήταν λίγο κρυωμένος το έλεγαν "φουμέντο" με κεφαλλονίτικη καταγωγή.
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Σπιτική Χειροποίητη Σουμάδα!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
53 users have voted.
 Τέτοια Σπιτική Σουμάδα δεν έχετε δοκιμάσει ποτέ ξανά!Σε χρόνο Εξπρές με λίγα υλικά φτιάχνουμε την πιο νόστιμη γεμάτη Γεύση και άρωμα Σπιτική Σουμάδα που πραγματικά θα τρελαθείτε.

Λικέρ Καφέ Ονειρικό !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
46 users have voted.
Λικέρ Καφέ Συγκλονιστικό!

Λικέρ Εορταστικό Κυδώνι !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
61 users have voted.
Σουυυυυυύπερ εκπληκτική πεντανόστιμη εορταστική και όχι μόνο συνταγή, Λικέρ Κυδώνι με 5 υλικά μόνο με ακαταμάχητη γεύση και άρωμα που πραγματικά θα σας ταξιδέψει!Λικέρ Εορταστικό Κυδώνι !!!1 1/2 κιλό Κυδώνια500 γρ Ζάχαρη κρυσταλλική900 γρ νερό40 γρ Χυμό λεμονιού400 ml ΒότκαΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΔΩ -- https://www.youtube.com/watch?v=6H-SO6-Dq6k 

Glühwein...Ενα εκπληκτικό, πανεύκολο και γεμάτο αρώματα κρασί σε 5 λεπτά!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
59 users have voted.
 Glühwein το Χριστουγεννιάτικο ζεστό Γλυκό Κρασί!!Ενα εκπληκτικό, πανεύκολο και γεμάτο αρώματα κρασί, με καταγωγή από την Γερμανία. Φτιάχνετε σε 5 λεπτά το πολύ και σίγουρα  θα το φτιάχνετε ξανά και ξανά.

Ενα Λικέρ Σοκολάτας Αμβροσία, πανεύκολο, πεντανόστιμο και οικονομικό!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
56 users have voted.
 Θεϊκό Λικέρ Σοκολάτας Όνειρο. Το φτιάχνουμε και το Απολαμβάνουμε !!!Ενα Λικέρ Σοκολάτας Αμβροσία, πανεύκολο, πεντανόστιμο και οικονομικό. Το φτιάχνουμε και το καταναλώνουμε απευθείας, με την πιο απίστευτη και πλούσια Γεύση της Σοκολάτας.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut