Jump to Navigation

Τρουφάκια πραλίνας Νο 2

up
98 users have voted.
Καλησπέρα σας!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους τους Γιάννηδες και τις Γιάννες που γιορτάζουν σήμερα! Να είναι καλά και του χρόνου!!!Προσωπικά θα ήθελα να ευχηθώ μέσ' από την ψυχή μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΑ, γεμάτα υγεία, αγάπη, ευτυχία, ευημερία στον μπαμπακούλη μου, την αγαπημένη μας Ιωάννα αλλά και τον καλό μου! Ναι, ναι αφθονεί το όνομα στο σπιτικό μας!!! Να ξέρουν και οι τρεις ότι η ύπαρξή τους ομορφαίνει τη ζωή μας!!Και τώρα να σας κεράσω... μικρές γκοφρετομπουκίτσες πραλίνας με άρωμα και γεύση φουντουκιού που τόσο αγαπάμε οικογενειακώς.
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Για σαφάρι στην Αφρική; Σοκολατάκια πήρατε μαζί;

(tantekiki.blogspot.gr)
up
349 users have voted.
Καλησπέρα και καλή εβδομάδα!!! Καλέ, πού είστε μέσα στο κατακαλόκαιρο;;;Είστε για σαφάρι στην Αφρική; Καθόλου παράξενο! Διακοπές έχουμε, ταξιδάκια κάνουμε, άλλοι μεγαλύτερα άλλοι μικρότερα (όχι μιζέρια τούτη δω την ώρα!) κι εκεί που κυνηγάτε ή απλά θαυμάζετε τα άγρια θηρία νιώθετε κάτι... μια λιγούρα... μια δίψα... όχι για μάθηση αλλά για κάτι γλυκό!!!

Σοκολάτα και νηστεία συνομωτούν κι ετοιμάζουν... τρουφάκια

(tantekiki.blogspot.gr)
up
202 users have voted.
Καλημέρα και καλή εβδομάδα!! Ένας πανέμορφος ήλιος έχει έρθει μετά από μέρες εδώ στη Θεσσαλονίκη και παρά τα όσα συμβαίνουν γύρω μας εμείς ας προσπαθήσουμε να φτιάξουμε τη διάθεσή μας ή καλύτερα  να την ανεβάσουμε κι άλλο!

Ε όπως Εκλέρ ...τραγανές φωλίτσες με κρέμα καφέ και γλάσο σοκολάτας

(tantekiki.blogspot.gr)
up
347 users have voted.
Ήταν μια φορά κι έναν καιρό, κάπου εκεί στο 1850 στη Λυόν, ένα ...μικρό "ψωμάκι της δούκισσας" με μια πολύ παλιά ζύμη που ερχόταν από τα βάθη του Μεσαίωνα, σκεπασμένο με μικρά αμυγδαλάκια που γλύκανε τους Γάλλους.Αλλά η δούκισσα ή μάλλον "la duchesse", ένα από τα σύμβολα της γαλλικής ζαχαροπλαστικής, βρίσκει τον "μεταρρυθμιστή" της στο πρόσωπο του Antonin Carême, του μεγάλου Γάλλου ζαχαροπλάστη κα

Μελομακάρονα μήλου

(tantekiki.blogspot.gr)
up
978 users have voted.
Τα Χριστούγεννα δεν κοντοζυγώνουν πια... έφτασαν και είναι εδώ! Μπαινοβγαίνω στο σαλόνι μ' ένα χέρι απλωμένο προς τις μικρές πιατέλες που όλο και αδειάζουν από το πολύτιμο περιεχόμενό τους. Μια από τις ομορφιές της χειμωνιάτικης γιορτής είναι οι γλυκομπουκιές...

Fudge διπλής σοκολάτας

(tantekiki.blogspot.gr)
up
197 users have voted.
Καλημέρα! Μια ανοιξιάτικη καλημέρα σήμερα έστω κι οι μισοί στο σπίτι κυκλοφορούν με ...συνάχι και βήχα!! Ναι η Άνοιξη είναι επιτέλους εδώ!


Main menu 2

1 | by Dr. Radut