Τούρτα Αμυγδάλου η Αυθεντική όπως την έφτιαχναν παλιά!! Επαγγελματική Συνταγή βήμα βήμα από την Αρχή για την ωραιότερη τούρτα που ξέρουμε. Με απόλυτη επιτυχία για να φτιάξετε μόνοι σας την Τούρτα Αμυγδάλου όπως την ξέραμε παλιά.
Νομίζω δεν υπάρχει Ωραιότερο Σιροπιαστό Γλυκό απο μια Αφράτη, Αρωματική Καρυδόπιτα με την πάντα Εγγυημένη Συνταγή της Γιαγιάς!!Πανεύκολη, Οικονομική Σούπερ Σιροπιαστή Καρυδόπιτα με την Εγγυημένη Συνταγή της Γιαγιάς υπέροχη και Αφράτη και Μοσχοβολιστη, δοκιμάστε την και θα με θυμηθείτε!!!Η Καρυδόπιτα της Γιαγιάς!!!ΥΛΙΚΑ 6 Αυγά200 γρ Ζάχαρη κρυσταλλική2 Βανίλιες200 γρ Σιμιγδάλι ψιλό κοσκινισμένο150
Όταν 2 από τα Ωραιότερα Ελληνικά Παραδοσιακά Γλυκά Παντρεύονται τότε το αποτέλεσμα είναι ΜΟΝΑΔΙΚΟ!!Ε ΝΑΙ Λοιπόν φτιάξαμε ένα μοναδικό Ανατολικό Γλυκό παντρεύοντας το Γαλακτομπούρεκο με το Ρυζόγαλο, και το αποτέλεσμα είναι όνειρο.
Εύκολο σιροπιαστό γλυκό στο λεπτό !!!Μπορείτε να το πείτε και γλυκιά πατσαβουρόπιτα σημασία έχει ότι είναι ένα πολύ ωραίο και γρήγορο γλυκό που ταιριάζει τέλεια με παγωτό!!!!