Jump to Navigation

ΤΟΥΡΤΑ ΦΙΕΣΤΑ // TORTA FIESTA

up
30 users have voted.
ΤΟΥΡΤΑ ΦΙΕΣΤΑ  Torta fiesta, μια συνταγή που πολλοί μου ζητήσατε να σας δώσω, μόλις είδατε την φωτογραφία που ανάρτησα στο FaceBook. Και δικαίως προκάλεσε εντύπωση αφού η γεύση και η υφή της είναι ανάλογη της εμφάνισης της : απίθανος συνδυασμός σοκολάτας με πορτοκάλι, ένα ιδιαίτερα αφράτο παντεσπάνι, βελούδινη κρέμα και τραγανό γλάσο σοκολάτας! Μια τούρτα που πραγματικά λάτρεψα και ήδη την έχω φτιάξει 3 φορές! Η συνταγή είναι εμπνευσμένη από το ομώνυμο σνακ της Ferrero, το οποίο είναι πασίγνωστο στην Ιταλία, αλλά δυστυχώς δεν κυκλοφορεί στην Ελλάδα.
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

ΠΑΣΤΑ KISS

(lixoudiesmarifanis.blogspot.gr)
up
251 users have voted.
 ΠΑΣΤΑ KISS Είτε πιστεύετε είτε όχι στην παγκόσμια για τη γιορτή της αγάπης, ΠΙΣΤΕΨΤΕ με τουλάχιστον το γλυκό που σας προτείνω για την ημέρα εκείνη είναι ένας μοναδικός...έρωτας!

ΑΝΑΜΕΙΚΤΗ ΤΟΥΡΤΑ ΓΚΑΝΑΖ

(lixoudiesmarifanis.blogspot.gr)
up
109 users have voted.
ΑΝΑΜΕΙΚΤΗ ΤΟΥΡΤΑ ΓΚΑΝΑΖΤούρτα κλασική ανάμεικτη για να καλύψει όλα τα γούστα !

CHEESECAKE ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΕ 3 ΥΛΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΜΙΞΕΡ

(lixoudiesmarifanis.blogspot.gr)
up
111 users have voted.
CHEESECAKE ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΕ 3 ΥΛΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΜΙΞΕΡΤο cheesecake λίγο-πολύ το αγαπάμε όλοι γι'αυτό κι εγώ σας έχω μια γρήγορη συνταγή για σοκοκατένιο cheesecake μόνο με 3 βασικά υλικά  και χωρίς μίξερ! Το γλυκό αυτό θα γίνει η αγάπη των παιδιών αλλά και των αθεράπευτα "σοκολατολατρών" !!!Υλικά: 2 πακέτα μπισκότα cookies σοκολάτα (κρατάμε 3-4 μπισκότα στην άκρη)600γρ.

ΔΡΟΣΕΡΟ ΓΛΥΚΟ ΨΥΓΕΙΟΥ ΑΝΑΝΑΣ / ΤΟΥΡΤΑ ΑΝΑΝΑ

(lixoudiesmarifanis.blogspot.gr)
up
130 users have voted.
ΔΡΟΣΕΡΟ ΓΛΥΚΟ ΨΥΓΕΙΟΥ ΑΝΑΝΑΣ / ΤΟΥΡΤΑ ΑΝΑΝΑΈνα γλυκό δροσιστικό για το τραπέζι του Πάσχα!Υλικά: 600ml χυμός ανανά κουτιού 50 γρ.κορν φλάουρ 5 κουτ.σ.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΚΟΡΜΟΣ

(lixoudiesmarifanis.blogspot.gr)
up
147 users have voted.
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΚΟΡΜΟΣ / Buche de Noel / Τούρτα κορμός σε ρολό Το γλυκό που θα σας δείξω σήμερα είναι πολύ δημοφιλές στην Ευρώπη και σερβίρεται κυρίως τα Χριστούγεννα.  Χριστουγεννιάτικος κορμός  Buche de Noel / Τούρτα κορμός σε ρολό...


Main menu 2

1 | by Dr. Radut