Jump to Navigation

ΤΑΡΤΑ ΜΗΛΟΥ ΜΕ ΜΑΡΜΕΛΛΑΔΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ♦♦ CROSTATA DI MELE E CONFETTURA D'ARANCE

up
60 users have voted.

ΤΑΡΤΑ ΜΗΛΟΥ ΜΕ ΜΑΡΜΕΛΛΑΔΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ Εποχη των μηλων και τα μηλογλυκα παιρνουν και δινουν! Σας προτεινω λοιπον μια πεντανοστιμη ταρτα με μηλο και σπιτικη μαρμελλαδα πορτοκαλι, αρωματισμενη με μια ιδεα τζιντζερ. Παρασκευαζεται πολυ ευκολα και δεν μενει ...

Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

ΑΦΡΑΤΑ ΜΠΡΙΟΣΑΚΙΑ ΜΕ ΣΤΑΦΙΔΕΣ, ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ // BRIOCHES SOFFICI AL LIEVITO MADRE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
113 users have voted.
 ΑΦΡΑΤΑ ΜΠΡΙΟΣΑΚΙΑ ΜΕ ΣΤΑΦΙΔΕΣ, ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙΜια συνταγή που φτιάχνω πολύ συχνά, γιατί μου αρέσουν αυτά τα μπριοσάκια για το πρωινό μου! Μπορεί να μην ανεβάζω πλέον συνταγές, αλλά φυσικά δεν έπαψα ποτέ να μαγειρεύω και να φτιάχνω διάφορα με το αγαπημένο μου φυσικό προζύμι!

ΚΑΣΕΡΟΨΩΜΑΚΙΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ // PANINI AL FORMAGGIO, CON LIEVITO MADRE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
477 users have voted.
 ΚΑΣΕΡΟΨΩΜΑΚΙΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Προζυμένια κασεροψωμάκια της μπουκιάς, μια παραλλαγή της πολύ πετυχημένης συνταγής με τα τυροψωμάκια. Στην ζύμη έβαλα cottage cheese, αντί για γιαούρτι, μια έμπνευση της στιγμής, που αποδείχτηκε πολύ πετυχημένη, καθώς ενίσχυσε την γεύση και έκανε την ζύμη πολύ αφράτη!

ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΠΑΝΤΣΕΤΑ ΚΑΙ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ // PADELLATA DI PANCETTA E SALCICCIA

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
446 users have voted.
  ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΠΑΝΤΣΕΤΑ ΚΑΙ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟΜερακλίδικη τηγανιά με παντσέτα και σπιτικό, χοιρινό λουκάνικο! Συνοδέψτε την με τηγανιτές πατάτες και σαλατούλα και φυσικά μπορείτε να την σερβίρετε ως ορεκτικό ή τσιπουρομεζέ! Στην φωτογραφία την συνδυάσαμε με τηγανιά μανιταριών.

ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΜΑΥΡΕΣ ΦΑΚΕΣ BELUGA ΚΑΙ ΓΑΜΠΑΡΗ // INSALATA DI LENTICCHIE BELUGA E GAMBERETTI

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
1066 users have voted.
 ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΜΑΥΡΕΣ ΦΑΚΕΣ BELUGA ΚΑΙ ΓΑΜΠΑΡΗΠριν λίγο καιρό ανακάλυψα τις μαύρες φακές μπελούγκα. Για όσους δεν τις γνωρίζουν, είναι μικρόσπερμες φακές, μαύρου χρώματος όταν είναι άβραστες (όταν βράσουν το χρώμα μετατρέπεται σε καστανό σκούρο) και εξ' αιτίας της όψης τους τις λένε "το χαβιάρι της φακής", εξ'ου και το beluga.

ΠΡΑΣΟΠΙΤΑ ΜΕ ΣΠΙΤΙΚΟ ΚΑΒΟΥΡΜΑ // TORTA DI PORRI E KAVURMA IN PASTA FILLO

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
170 users have voted.
ΠΡΑΣΟΠΙΤΑ ΜΕ ΣΠΙΤΙΚΟ ΚΑΒΟΥΡΜΑ Αγαπημένη χειμερινή πιτούλα η πρασόπιτα!


Main menu 2

1 | by Dr. Radut