Jump to Navigation

Τάρτα με ψητό κατσίκι και σχοινόπρασο

up
60 users have voted.
...μια τάρτα όλο νοστιμιά!!
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Στράτα leftover... με πανσέτα και πατάτες

(tantekiki.blogspot.gr)
up
795 users have voted.
Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Μια νόστιμη και διαφορετική συνταγή, με καταγωγή από την αγαπημένη Ιταλία, σας προτείνω σήμερα. Ξέρω το μυαλό σας πηγαίνει αμέσως στα ζυμαρικά ή στα νιόκι αλλά όχι... σήμερα θα σας ταξιδέψω στον ιταλικό κόσμο των ...αυγών.

Ατομικό καλτσόνε στο τηγάνι

(tantekiki.blogspot.gr)
up
343 users have voted.
Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Ελπίζω να είναι μια καλή και ήρεμη εβδομάδα!Είναι στιγμές που αναρωτιέμαι... πόσοι, άραγε είναι αυτοί που δεν τρώνε πίτσα; Δεν ξέρω και φαντάζομαι ότι δεν υπάρχει τρόπος να το βρω...

Τα σφολιατάκια της ανακύκλωσης

(tantekiki.blogspot.gr)
up
283 users have voted.
Καλησπέρα και καλή εβδομάδα! Μας περίσσεψε ψητό από την Πρωτοχρονιά και δεν ξέρουμε τί να το κάνουμε αλλά δεν θέλουμε να το πετάξουμε;; Φυσικό είναι να μην θέλουμε να το πετάξουμε ...ειδικά στην εποχή που ζούμε! Θυμάμαι ακόμα τη γιαγιά μου να μας λέει όταν ήμασταν μικρά ότι είναι αμαρτία να πετάμε το φαγητό μας.

Πίτσα - παπουτσάκια... ελληνοϊταλική υπερπαραγωγή

(tantekiki.blogspot.gr)
up
394 users have voted.
Καλή σας μέρα! Tί όμορφη μέρα η σημερινή εδώ επάνω! Ηλιόλουστη, μ' ένα ελαφρύ αεράκι που περνά μέσα από τα φύλλα των δέντρων και τα κάνει να τραγουδούν χαρούμενα τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού! Ήλιος και δροσιά... το καλύτερο! Και μια που έχουμε έναν τόσο ωραίο καιρό...δεν πάμε και σ' ένα νόστιμο φαγητό γιατί η καθημερινότητά μας περιλαμβάνει κι αυτά!Για να σκεφτούμε λίγο...

Οι πατάτες της ανακύκλωσης... ένα νοστιμότατο πιάτο!

(tantekiki.blogspot.gr)
up
285 users have voted.
Δύο μερίδες κοκκινιστό κρέας ξεχασμένες για δύο μέρες στο ψυγείο! Δύο μερίδες που κανείς δεν τις θέλει πια και στέκονται εκεί μέσα στο μπολ, καταφρονημένες απ' όλους! Ο καθένας μια δικαιολογία! Κι όλοι μαζί το ίδιο τροπάρι... δεν θέλουμε το κοκκινιστό κρέας της Κυριακής!!! Χαααα! νομίζετε!!! Για να δούμε ποιός θα πει την τελευταία λέξη!!!!Δέκα το πρωί!


Main menu 2

1 | by Dr. Radut