Έτοιμο σε λίγα λεπτά μόνο !!Υλικάφύλλο σφολιάταςΝουτέλα ή Μερέντα2 αυγάΆχνη Σιρόπι σοκολάτας ή καραμέλας Ετοιμασία Απλώνουμε σε αλευρωμένο πάγκο το φύλλο σφολιάτας και το χαράσσομαι σε τετράγωνα κομμάτια Βάζουμε στην γωνία του τριγώνου μία κουταλιά σούπας γεμάτη σοκολάτα και το κλείνουμε τριγωνικά Το πατάμε να κλείσει καλά με ένα πιρούνι στις άκρεςΜε ένα πινέλο τα περνάμε από πάνω με αυγό που το έχουμε χτυπήσει με ελάχιστο νερό αραιωμένο Ψήνομαι σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά περίπου ανάλογα τον φούρνοΣερβίρουμε πασπαλίζοντας με άχνη ζάχαρη και σιροπάκι της αρεσκείας μ