Jump to Navigation

Συνταγή για ΔΡΟΣΕΡΗ Σπιτική Βυσσινάδα ΧΩΡΙΣ ΞΕΚΟΥΚΟΥΤΣΙΑΣΜΑ!!!

up
26 users have voted.
Συνταγή για ΔΡΟΣΕΡΗ Σπιτική Βυσσινάδα ΧΩΡΙΣ ΞΕΚΟΥΚΟΥΤΣΙΑΣΜΑ από τη μαμά μου..Οπως την έφτιαχνε η μαμά της !!!ΥΛΙΚΑ2 κιλά Βύσσινα2 κιλά ζάχαρη -Μην σας τρομάζει η ζάχαρη αραιώνουμε τον χυμό με νερό είναι συμπυκνωμένοςΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΔΩ -- https://www.youtube.com/watch?v=yvjnb-D8uMQ 
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Σπιτικό Χειροποίητο Λικέρ Βύσσινο με συνταγή της Γιαγιάς!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
1 user has voted.
 Σπιτικό Χειροποίητο Λικέρ Βύσσινο με συνταγή της Γιαγιάς!!Το Αγαπημένο Λικέρ όλων με Συνταγή ΕΤΩΝ Παραδοσιακή με όλα τα Μυστικά βήμα βήμα ώστε να φτιάξτε το Τσερις με τα Απίστευτα αρώματα του όπως το γνωρίζετε και να το Απολαμβάνετε όλο το χειμώνα. Συνταγή πανεύκολη !!!

Σπιτική Χειροποίητη Σουμάδα!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
126 users have voted.
 Τέτοια Σπιτική Σουμάδα δεν έχετε δοκιμάσει ποτέ ξανά!Σε χρόνο Εξπρές με λίγα υλικά φτιάχνουμε την πιο νόστιμη γεμάτη Γεύση και άρωμα Σπιτική Σουμάδα που πραγματικά θα τρελαθείτε.

Λικέρ Καφέ Ονειρικό !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
121 users have voted.
Λικέρ Καφέ Συγκλονιστικό!

Λικέρ Εορταστικό Κυδώνι !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
133 users have voted.
Σουυυυυυύπερ εκπληκτική πεντανόστιμη εορταστική και όχι μόνο συνταγή, Λικέρ Κυδώνι με 5 υλικά μόνο με ακαταμάχητη γεύση και άρωμα που πραγματικά θα σας ταξιδέψει!Λικέρ Εορταστικό Κυδώνι !!!1 1/2 κιλό Κυδώνια500 γρ Ζάχαρη κρυσταλλική900 γρ νερό40 γρ Χυμό λεμονιού400 ml ΒότκαΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΔΩ -- https://www.youtube.com/watch?v=6H-SO6-Dq6k 

Glühwein...Ενα εκπληκτικό, πανεύκολο και γεμάτο αρώματα κρασί σε 5 λεπτά!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
130 users have voted.
 Glühwein το Χριστουγεννιάτικο ζεστό Γλυκό Κρασί!!Ενα εκπληκτικό, πανεύκολο και γεμάτο αρώματα κρασί, με καταγωγή από την Γερμανία. Φτιάχνετε σε 5 λεπτά το πολύ και σίγουρα  θα το φτιάχνετε ξανά και ξανά.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut