Jump to Navigation

ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΗ ΣΠΙΤΙΚΗ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ // PREPARATO PER BEVANDA ALL' ARANCIA HOME MADE

up
183 users have voted.
ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΗ ΣΠΙΤΙΚΗ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑΜετά από την συμπυκνωμένη λεμονάδα (συνταγή εδώ) που φτιάχνω ανελλειπώς τα τελευταία χρόνια, φέτος δοκίμασα και την συμπυκνωμένη πορτοκαλάδα. Το αποτέλεσμα ήταν εξ΄ίσου ωραίο και πλέον θα είμαστε αυτάρκεις και στα σπιτικά αναψυκτικά ...Δόση : περίπου 2 λίτρα Βαθμός δυσκολίας : πολύ εύκοληΥλικά : 1 lt φυσικό χυμό πορτοκαλιού (από περίπου 2300 gr πορτοκάλια),                1 kg ζάχαρη κρυσταλλική,                250 gr μεταλλικό νερό.Προετοιμασία :Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ότι ποικιλία πορτοκαλιών θέλετε.
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΆΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΛΑΝΟ // LA BARBAJADA

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
1320 users have voted.
ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΆΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΛΑΝΟΛατρεύω την ζεστή σοκολάτα, οπότε μόλις άκουσα για την μπαρμαγιάντα (barbajada), δεν υπήρχε περίπτωση να μην την δοκιμάσω! Η μπαρμπαγιάντα ξεκίνησε ως ένα ρόφημα που συνόδευε συνήθως τα γλυκά, αλλά την σέρβιραν και μόνη της, ζεστή τον χειμώνα και κρύα το καλοκαίρι. Το περίεργο όνομα οφείλεται στον εφευρέτη της, τον Domenico Barbaja.

APEROL SPRITZ : ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΑΠΕΡΙΤΙΦ! // APEROL SPRITZ

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
275 users have voted.
APEROL SPRITZ : ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΑΠΕΡΙΤΙΦ!Το αγαπημένο μας απεριτίφ, δεν θα μπορούσε παρά να έχει ιταλική καταγωγή! Δροσερό, αρωματικό, ελαφρύ, όχι πολύ γλυκό (τείνει προς το γλυκόπικρο) ξεδιψάει και τονώνει και  επιπλέον έχει και εντυπωσιακή παρουσία!

ΜΙΓΜΑ ΓΙΑ ΡΟΦΗΜΑ ΖΕΣΤΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ♦♦ PREPARATO PER CIOCCOLATA CALDA

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
545 users have voted.
ΜΙΓΜΑ ΓΙΑ ΡΟΦΗΜΑ ΖΕΣΤΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣΦέτος με έχει πιάσει μία μανία με την ζεστή σοκολάτα! Ισως επειδή δεν πίνω καφέ εδώ και αρκετούς μήνες, λόγω ομοιοπαθητικής, ψάχνω κάποιο εναλλακτικό ρόφημα, εκτός από τα διάφορα τσάγια... Βέβαια, κορυφαία σοκολάτα για εμένα, είναι αυτή που σας παρουσίασα πριν μερικές ημέρες (εδώ), πλούσια, παχειά, ένα σοκολατένιο όνειρο.

ΖΕΣΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΣΠΙΤΙΚΗ ♦♦ CIOCCOLATA CALDA

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
434 users have voted.
ΖΕΣΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΣΠΙΤΙΚΗΠαραπονιέμαι πάντα ότι μέχρι στιγμής δεν έχω πιεί μία ζεστή σοκολάτα της προκοπής στην Ελλάδα και πάντα νοσταλγώ την σοκολάτα που απολάμβανα στα μπαρ στην Ιταλία... Εδώ στην καλύτερη περίπτωση  βάζουν μέσα και λίγο κρέμα γάλακτος, αλλά συνήθως σερβίρουν ένα γλυκό, αραιό ρόφημα φτιαγμένο φυσικά με έτοιμη σκόνη.

ΣΠΙΤΙΚΗ ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΗ ΛΕΜΟΝΑΔΑ ♦♦ LIMONATA FATTA A CASA

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
474 users have voted.
ΣΠΙΤΙΚΗ ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΗ ΛΕΜΟΝΑΔΑΠέρισυ δεν είχα προνοήσει και παρέλειψα να φτιάξω παγάκια με χυμό λεμονιού, όπως κάνω συνήθως. Ετσι ήρθε κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι, όπου τα λεμόνια ήταν πανάκριβα και επιπλέον δεν άξιζαν.Φέτος οργανώθηκα διαφορετικά.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut