Jump to Navigation

Σοκολατόπιτα που δεν μπορείς να αντισταθείς!!!

up
62 users have voted.
Μια εύκολη συνταγή για μια υπέροχη και πανεύκολη Σοκολατόπιτα. Μια “Μαγική” σοκολατόπιτα για όλες τις περιστάσεις, που κανείς δεν μπορεί να της αντισταθεί.Υλικά συνταγής4 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας1/2 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις ¼ φλ. τσαγιού ζάχαρη110 γρ. λιωμένο βούτυρο1/3 φλ. τσαγιού σκόνη κακάο1/2 φλ. τσαγιού σταγόνες σοκολάτας2 φλ. τσαγιού γάλα χλιαρόζάχαρη άχνη για πασπάλισμαΕκτέλεση συνταγής1. Προθερμαίνετε το φούρνο σας στους 160 οC και στρώνετε λαδόκολλα σε ένα ταψάκι 30 Χ 17 εκ.2. Χωρίστε τους κρόκους από τα ασπράδια των αυγών.
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Αρωματική Καρυδόπιτα με την πάντα Εγγυημένη Συνταγή της Γιαγιάς!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
53 users have voted, including you.
Νομίζω δεν υπάρχει Ωραιότερο Σιροπιαστό Γλυκό απο μια Αφράτη, Αρωματική Καρυδόπιτα με την πάντα Εγγυημένη Συνταγή της Γιαγιάς!!Πανεύκολη, Οικονομική Σούπερ Σιροπιαστή Καρυδόπιτα με την Εγγυημένη Συνταγή της Γιαγιάς υπέροχη και Αφράτη και Μοσχοβολιστη, δοκιμάστε την και θα με θυμηθείτε!!!Η Καρυδόπιτα της Γιαγιάς!!!ΥΛΙΚΑ 6 Αυγά200 γρ Ζάχαρη κρυσταλλική2 Βανίλιες200 γρ Σιμιγδάλι ψιλό κοσκινισμένο150

Ανατολικό Γλυκό παντρεύοντας το Γαλακτομπούρεκο με το Ρυζόγαλο, και το αποτέλεσμα είναι όνειρο.!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
63 users have voted, including you.
Όταν 2 από τα Ωραιότερα Ελληνικά Παραδοσιακά Γλυκά Παντρεύονται τότε το αποτέλεσμα είναι ΜΟΝΑΔΙΚΟ!!Ε ΝΑΙ Λοιπόν φτιάξαμε ένα μοναδικό Ανατολικό Γλυκό παντρεύοντας το Γαλακτομπούρεκο με το Ρυζόγαλο, και το αποτέλεσμα είναι όνειρο.

Γλυκιά πατσαβουρόπιτα στο λεπτό !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
317 users have voted, including you.
Εύκολο σιροπιαστό γλυκό στο λεπτό !!!Μπορείτε να το πείτε και γλυκιά πατσαβουρόπιτα σημασία έχει ότι είναι ένα πολύ ωραίο και γρήγορο γλυκό που ταιριάζει τέλεια με παγωτό!!!!

Μέλι και Καρύδι αλλά και Κρέμα Σοκολάτα που θα λατρέψετε !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
394 users have voted, including you.
Το Απόλυτο Σνάκ για το Σχολείο  και όχι Μόνο! Ένα Πανεύκολο Σνάκ για Δίχρωμα Κρουασανάκια με Μέλι και Καρύδι αλλά και Κρέμα Σοκολάτα που θα λατρέψετε.

Το αγαπημένο γλυκό μικρών και μεγάλων – κωκ ταψιού !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
459 users have voted.
Το αγαπημένο γλυκό μικρών και μεγάλων – κωκ ταψιού με πλούσια κρέμα και υπέροχη σπιτική γεύση!!!ΥλικάΓια την κρέμα βανίλιας1 λίτρο γάλα6 κ.σ. ζάχαρη100 γρ. κορν φλάουρ1 βανίλια50 γρ. βούτυροΓια το παντεσπάνι5 αυγά125 γρ. ζάχαρη155 γρ. αλεύρι (κοσκινισμένο)1 βανίλιαΓια την κρέμα σοκολάτας1 δόση κρέμας βανίλιας20 γρ. κακάο125 γρ. κουβερτούρα100 γρ. βούτυροΓια το γλάσο (προαιρετικό)200 γρ.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut