Jump to Navigation

Σοκολατένια cupcakes με καφέ / Chocolate cupcakes with coffee frosting

up
1276 users have voted.
Ηappy Birthday to my blog !!!Κλείνουμε τα 6!!!Μεγαλώσαμε, θα πάμε σχολείο σε λίγο άρα έχουμε ακόμα πολλά να μάθουμε.Πέρασαν 6 χρόνια αλλά νομίζω πως μόλις την προηγούμενη εβδομάδα έκανα την πρώτη πρώτη ανάρτηση στο blog. Δεν την λες και κανονική ανάρτηση.Την λες απλά μια αρχή, μια παρουσία… Αδαής και ερασιτέχνης μαζί. Οι πρώτες αναρτήσεις τώρα που τις βλέπω δεν μου αρέσουν. Δηλαδή οι φωτογραφίες δεν μου αρέσουν (και τότε νόμιζα ότι ήταν και καλές…χαχα). Αλλά έτσι είναι τα πρώτα βήματα: άχαρα.Μου φαίνονταν όλο αυτό πολύ ωραίο, αλλά συνάμα και τόσο δύσκολο.
Διάβασε τη συνταγή στο cookingandart-marion.blogspot.com

Σχετικές συνταγές

Γλυκές μπουκιές λουκούμι με ροδόνερο / Sweet lokum bites !

(cookingandart-marion.blogspot.com)
up
506 users have voted.
Blogo-γενέθλια & Giveaway!Γιορτάζουμε!!!Όχι όλοι… το blogγιορτάζει. Μόνο του.Εγινε 5 χρονών!!! Μεγάλωσε κι αυτό έγινε κανονικό ‘’παιδάκι’’, συνεννοούμαστε μια χαρά αν και μερικές φορές δεν τα βρίσκουμε. Αλλά θέλει αυτό άλλα εγώ. Μπορεί να αργούμε να βρεθούμε κάποιες φορές, αλλά όταν βρισκόμαστε περνάμε καλά.Κι αυτό κι εγώ και ελπίζω και όλοι εσείς που το διαβάζετε είτε τακτικά είτε σποραδικά.

4α Βloggo-γενέθλια & Giveaway !!!

(cookingandart-marion.blogspot.com)
up
658 users have voted.
Γίναμε τεσσάρων !!!!Μεγαλώσαμε ακόμα έναν χρόνο. Από εκείνη την μέρα  του Φεβρουαρίου του 2010 μέχρι και σήμερα με δειλά & μικρά βήματα στην αρχή, είμαστε παρέα 4 ολόκληρα χρόνια. Χθες ήθελα να βάλω την ανάρτηση αυτή, αλλά ήταν μια δύσκολη Παρασκευή με πολύ τρέξιμο, οπότε σήμερα γιορτάζουμε.Μου φαίνονται πολλά αλλά και δεν κατάλαβα πως πέρασαν.

Blogo-γενέθλια & Giveaway !

(cookingandart-marion.blogspot.com)
up
755 users have voted.

Εχουμε γενέθλια. Blogo-γενέθλια για την ακρίβεια. Το blog έγινε 3 ετών!Τα γενέθλια μας ήταν στις 7 Φεβρουαρίου, αλλά δεν πρόλαβα να κάνω την ανάρτηση προχθές και να σας κεράσω.Τρία χρόνια αναρτήσεις με συνταγές και όχι μόνο. Τον τελευταίο χρόνο ίσως όχι τόσες όσες θα ήθελα.



Main menu 2

1 | by Dr. Radut