Jump to Navigation

Σοκολατένια τούρτα-Chocolate cake

up
232 users have voted.
Θυμάστε αυτή την οικονομική,  πανεύκολη και πολύ νόστιμη σοκολατένια τούρτα ; Την έφτιαξα το καλοκαίρι για τα γενέθλια του μικρού ανηψιού Κωνσταντίνου με θέμα ζωολογικός κήπος και μια μικρή με τα πολύχρωμα καραμελάκια. Η φίλη και συνάδελφος Έλσα την έφτιαξε για τα γενέθλια της μικρής της, την έκανε τέλεια!!!!
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο nostimia.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Υπέροχη νηστίσιμη σοκολατένια πορτοκαλόπιτα- Vegan chocolate orange cake

(nostimia.blogspot.gr)
up
468 users have voted.
Η εβδομάδα μας ξεκινά γλυκά ένα γλυκάκι νόστιμο, υγιεινό και οικονομικό! Σοκολατένια πίτα με άρωμα πορτοκαλιού! Ωραία γεύση, ωραία υφή, γρήγορη κ εύκολη παρασκευή! Να είσαι καλά, Αργυρώ! Ένα θα σας πω για να καταλάβετε το σουξέ αυτής της πίτας: άντεξε μόνο 2 μέρες κ άρεσε ακόμα κ σε μένα που δεν αγαπώ ιδιαίτερα τον συνδυασμό σοκολάτας με πορτοκάλι!

Σοκολατένια τρουφάκια με ρούμι και σιρόπι σφενδάμου-Chocolate walnut truffles scented with rum

(nostimia.blogspot.gr)
up
609 users have voted.
Τον τελευταίο καιρό έχω φτιάξει τόσα τρουφάκια και σοκολατάκια όσα δεν έχω ξανακάνει στα 32 μου χρόνια. Η αλήθεια είναι ότι περνάω εποχές που κολλάω με κάτι και το φτιάχνω συνέχεια σε διάφορες παραλλαγές Στις ποσότητες της κανέλας, του γαρύφαλλου και του ρούμι κάντε τις παραλλαγές σας ανάλογα με τα γούστα σας. Το καρύδι το θέλω χοντροκομμένο να το νιώθω στο δόντι!!! Καλό Σαββατοκύριακο να έχετε!

Ζουμερό vegan σοκολατένιο κέικ με τριλογία καρύδας-Moist vegan chocolate coconut cake

(nostimia.blogspot.gr)
up
975 users have voted.
Η καρύδα έχει αποκτήσει μια πολύ σημαντική θέση στην κουζίνα μου. Έτσι δημιουργήθηκε αυτό το ζουμερό κεκάκι με λάδι, αλεύρι και γάλα καρύδας. Με μια μπάλα παγωτό θα απογειωθείτε!!! Το κεκάκι μας δεν έχει γλουτένη ούτε λακτόζη.

Απίστευτο vegan cheesecake μπανάνας - Raw vegan banana cheesecake

(nostimia.blogspot.gr)
up
1192 users have voted.
Αγαπημένοι μας φίλοι, σας ευχόμαστε από καρδιάς Καλή Χρονιά! Μακάρι το 2014 να σας πραγματοποιήσει κάθε σας επιθυμία.Σήμερα κερνάμε γλυκάκι για να μας πάει γλυκά η χρονιά. Αν αγαπάτε την μπανάνα, αυτό το γλυκό είναι για σας! Ένα από τα αγαπημένα μου γλυκά είναι το Banoffee. Όμως σπάνια το φτιάχνω, γιατί είναι φορτωμένο με πολλές θερμίδες.

Γαλακτομπούρεκο για τους άντρες της ζωής μου-Galaktoboureko (greek custard pie)

(nostimia.blogspot.gr)
up
497 users have voted.
Πλησιάζουν γιορτές και μπορούμε να το ρίξουμε λιγάκι έξω! Να φτιάξουμε ένα γαλακτομπούρεκο και να το απολαύσουμε δίχως τύψεις! Είναι το αγαπημένο γλυκό του μπαμπά μου, του άντρα μου και του 99,9% του αντρικού πληθυσμού νομίζω. Κορίτσια, αν θέλετε να τον "ρίξετε" φτιάξτε του ένα νόστιμο σιροπιασμένο γαλακτομπούρεκο!!!!


Main menu 2

1 | by Dr. Radut