Jump to Navigation

Σιρόπι λεβάντας

up
67 users have voted.

 

 

 

 

Δεν υπάρχει αυτό το άρωμα, αυτή η θεϊκή γεύση που έχει!

 

Η λεβάντα είναι αγαπημένο μου βότανο, μου αρέσει στα πάντα, από ντουλάπες μέχρι μαλακτικό, από αρωματικό χώρου μέχρι χρώμα και φυτό σε γλάστρες! Τρελαίνομαι!

 

Αν και εσείς λοιπόν σε αυτά που σας είπα, βλέπετε τον εαυτό σας τότε πρέπει να φτιάξετε αυτό το πανεύκολο σιροπάκι.

 

Αρωματίστε το τσάι σας, το ποτάκι σας,

Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο epipantosepistitou-efik.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Ballantines με σόδα

(sidagi.gr)
up
1253 users have voted.
Δροσερό Ballantines με σόδα. Ένα ωραίο ποτό για το βραδάκι. Για 1 άτομο Τι μπορεί να είναι καλύτερο από ένα σκωτσέζικο ουϊσκι με σόδα; Η συνταγή είναι απίστευτα εύκολη. Ωστόσο, υπάρχουν μερικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να το κάνετε δικό σας και να το προσαρμόσετε ανάλογα με το γούστο σας.  Χωρίς αμφιβολία, είναι ένας πολύ καλός τρόπος να το απολαύσετε τις ζεστές μέρες. ΥΛΙΚΑ

Μπανάνα σπλιτ κοκτέιλ!

(sidagi.gr)
up
304 users have voted.
Υλικά:  Ένα μέρος λικέρ μπανάνα Ένα μέρος Kahlua Χυμός ανανά Κεράσια Πρωτότυπη και δροσερή ιδέα! Απαιτούμενος χρόνος:  5 λεπτά read more

Ballantines με σόδα

(sidagi.gr)
up
484 users have voted.
Υλικά:  Για 1 άτομο30ml λικέρ μήλο50ml σόδα50ml Ballantine’s Finest  Δροσερό ποτό για το βραδάκι Απαιτούμενος χρόνος:  5 λεπτά read more

Γρανίτα με μέντα

(sidagi.gr)
up
553 users have voted.
Υλικά:  Για 4 άτομα   50 ml λικέρ μέντας 300 ml χυμό πράσινου λεμονιού 40 γρ ζάχαρη 300 ml νερό   Δυνατό άρωμα και γεύση σε μια απολαυστική γρανίτα! Απαιτούμενος χρόνος:  5 λεπτά Βαθμός δυσκολίας:  1 read more

Πανακότα με μπισκότο

(sidagi.gr)
up
411 users have voted.
Υλικά:  Για 4-6 άτομαΓια τη βάση μπισκότου200 γραμμάρια μπισκότα θριμματισμένα110 γραμμάρια βούτυρο λιωμένο (λιωμένο όχι καυτό)Για την πανακόταΜισό λίτρο γάλαΜισό κιλό κρέμα γάλακτοςΤέσσερα φύλλα ζελατίνης150 γραμμάρια ζάχαρηΜία βανίλια100 γραμμάρια λικέρ amaretto   Φτιάξτε μια πρωτότυπη πανακότα με απλά υλικά και τρομερή γεύση


Main menu 2

1 | by Dr. Radut