Jump to Navigation

ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΟ ΚΕΙΚ ΜΕ ΠΑΠΑΡΟΥΝΟΣΠΟΡΟ

up
38 users have voted.

ΥΛΙΚΑ1/3 φλ τσα σποροι παπαρουνας1/4 φλ τσα γαλα185 γρ βουτυρο σε κομματακια σε θερμοκρασια δωματιου1κουταλια της σουπας ξυσμα πορτοκαλιου1φλ τσαγιου αχνη ζαχαρη3 αυγα 1 1/2 φλ τσα φαρινα1/2φλ αλευρι για ολες της χρησεις1/2ξερα φρουτα η αμυγδαλοψυχα1/2 φλ τσαγιου χυμος απο πορτοκαλιΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ1 φλ αχνη2/3φλ χυμος πορτοκαλιου1/3 φλ νεροΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΒουτυρωνουμε μια φορμα οτι θελουμε με διαμετρο 23 εκ.Ανακατευουμε τους σπορους παπαρουνα και το αφηνουμε να σταθουν για 30 λεπτα.Προθερμαινουμε τον φουρνο μας.Χτυπαμε το βουτυρο με την ζαχαρη σε ενα μπολ με το μιξερ.Μολις ασπρισει και αφρατεψει το

Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirebontasstospitimas.blogspot.com

Σχετικές συνταγές

Κέικ λεμονιού, μαλακό σαν σύννεφο.. Αφράτο τούμπανο δεν έχω λόγια!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
38 users have voted.
Κέικ λεμονιού, μαλακό σαν σύννεφο.. Αφράτο τούμπανο Μαλακό  δεν έχω λόγια!!!Κέικ λεμονιού. μέχρι και ο άντρας μου που δε του αρέσουν γλυκά με λεμόνι, το λάτρεψε Φτιάξτε τοοοο είναι σούπερ !!!  300γρ. αλεύρι γοχ 2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ1/2 κ.γ.

Το Γλυκό του Καλοκαιριού με Ελάχιστα Υλικά -Κερασόπιτα !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
45 users have voted.
 Η πιο Εύκολη Κερασόπιτα Χωρίς Μίξερ! Το Γλυκό του Καλοκαιριού με Ελάχιστα Υλικά !!!Μιας και είναι η εποχή τους, σήμερα θα σου δείξω πως να φτιάξεις την πιο τέλεια κερασόπιτα χωρίς μίξερ με ζουμερά κεράσια !20-30 απύρηνα κεράσια280 γρ. καστανή ζάχαρη335 γρ. ηλιέλαιο3 αυγά1 πρέζα αλάτι385 γρ.

Κέικ με βερίκοκα!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
80 users have voted.
·Κέικ με βερίκοκα!!Ένα υπέροχο αφράτο κέικ για το καφεδάκι μας και όχι μόνο!!!Υλικά130γρ βούτυρο175 γρ ζάχαρη3 αυγά240 αλεύρι που φουσκώνει μόνο του1/2 κ.γ αλάτι90 γρ κρέμα γάλακτος20 βερίκοκα κομμένα στην μέση1 βανίλιαΞύσμα από ένα λεμόνι4 κ.σ ζάχαρηΕκτέλεσηΒουτυρώνω καλά και στα πλαινα  μια φόρμα με αποσπώμενο πάτο 22 εκ .

Κέικ καρότο με γλάσο βανίλιας .. Δεν υπάρχει ωραιότερο !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
137 users have voted.
. Eφτιαξα σε λίγα λεπτά μόνο κάροτ κέικ με γλάσο βανίλιας χωρίς μίξερ πάρα πολύ ωραίο κ οικονομικό .. Φτιάξτο κι εσύ και πες μου αν έχεις φάει ωραιότερο κέικ !!!!

Καροτ κέικ πολύ εύκολο κ νόστιμο !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
206 users have voted.
  Το αγαπημένο της μαμάς .. Και αφού το ζήτησε της το έφτιαξα ..Τις αρέσει σκέτο από πάνω ..Μα πραγματικά είναι αφρός πανεύκολο οικονομικό  πεντανόστιμο κ χωρίς μίξερ !!!!


Main menu 2

1 | by Dr. Radut