Jump to Navigation

ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΟΝΣΕΡΒΑ ♦♦ PASSATA DI POMODORO II

up
120 users have voted.
ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΟΝΣΕΡΒΑΕλεγα οτι δεν θα καταφέρω να γράψω εγκαίρως αυτή την ανάρτηση, αλλά τελικά τα κατάφερα! Ο λογος που δεν προλαβαίνω, είναι ότι καταπιάστηκα φέτος με τις σάλτσες. Οι κονσέρβες που είχα φτιάξει πέρισυ (εδώ και εδώ), διατηρήθηκαν πάρα πολύ καλά, και έτσι φέτος αποφάσισα να φτιάξω μεγαλύτερη ποσότητα.
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

ΜΠΑΜΠΑΓΚΑΝΟΥΣ : ΜΕΛΙΤΖΑΝΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΤΑΧΙΝΙ // BABA GANOUSH

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
841 users have voted.
 ΜΠΑΜΠΑ ΓΚΑΝΟΥΣ : ΜΕΛΙΤΖΑΝΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΤΑΧΙΝΙΤο μπάμπα γκανούς (baba ghanoush) ή μπαμπαγκανούς, όπως συνήθως προφέρεται στα ελληνικά, γνωστό και ως "χαβιάρι μελιτζάνας" είναι ένα ντιπ (τρεντυ ορισμός!) ή αλοιφή, όπως θα λέγαμε εμείς οι βορειοελλαδίτες! Κλασσικό πιάτο της ανατολίτικης κουζίνας, συναντάται σε διάφορες χώρες της Μέσης Ανατολής, αλλά και στην Βόρεια Αφρική, με μικρές παραλλαγές.

ΓΚΟΥΑΚΑΜΟΛΕ ΚΛΑΣΣΙΚΟ // GUACAMOLE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
1300 users have voted.
ΓΚΟΥΑΚΑΜΟΛΕ ΚΛΑΣΣΙΚΟΓια το γκουακαμόλε, την Νο1 σάλτσα - ή dip αν θέλετε - της μεξικάνικης και Tex-Mex κουζίνας, έχουμε μιλήσει πολύ αναλυτικά στο παρελθόν, όταν είχαμε παρουσιάσει την παραλλαγή του με ντομάτα (δες εδώ).Σήμερα θα φτιάξουμε την κλασσική του εκδοχή, που είναι πιο λιτή, αλλά εξ΄ίσου γευστική. Φέτος το καλοκαίρι ανακηρύχθηκε η αγαπημένη μας ...

ΤΑΡΑΜΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΑΒΟΚΑΝΤΟ // SALSA AL TARAMA E AVOCADO

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
427 users have voted.
ΤΑΡΑΜΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΑΒΟΚΑΝΤΟΗ ταραμοσαλάτα με αβοκάντο, έχει γίνει της μόδας τα τελευταία χρόνια.

ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ ΜΕ ΨΩΜΙ // SALSA ALL' AGLIO TTRADIZIONALE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
283 users have voted.
ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ ΜΕ ΨΩΜΙΗ κλασσική σκορδαλιά που έφτιαχναν η μαμά μου και η γιαγιά μου ...Αυξομειώνοντας την ποσότητα του σκόρδου, μπορείτε να την κάνετε περισσότερο ή λιγότερο δυνατή ανάλογα με το γούστο σας. Βαθμός δυσκολίας συνταγής : εύκοληΥλικά : 5 σκελίδες σκόρδο,                300 gr ψίχα από μπαγιάτικο ψωμί,                1 φλ.

ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΑΛΑ ΜΠΟΛΟΝΙΕΖΕ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE // MACCHERONI ALLA BOLOGNESE per i QUANTI MODI DI FARE E RIFARE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
2043 users have voted.
ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΑΛΑ ΜΠΟΛΟΝΙΕΖΕγια τους QUANTI MODI DI FARE E RIFAREΔεύτερη Κυριακή του Οκτώβρη σήμερα, είναι η μέρα που μαγειρεύουμε μαζί με τις φίλες από την ομάδα Quanti Modi di Fare e Rifare.Θα μεταφερθούμε νοερά στην Μπολόνια, για να δοκιμάσουμε ένα ρουστίκ παραδοσιακό πιάτο, τα μακαρόνια αλά μπολονιέζε.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut