Υλικά:
Για 2-4 άτομα1 μικρή μελιτζάνα, κομμένη σε ψιλά καρέ450 γραμμάρια ντοματίνια κομμένα στη μέση4-5 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο3 - 4 κουταλιές της σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδοχυμό από ένα φρέσκο λεμόνι1 1/2 κουταλάκια του γλυκού αλάτι 1 βαζάκι (180 γραμμάρια) μαριναρισμένες καρδιές αγκινάρας, στραγγισμένες και χοντροκομμένες1/2 βάζο (225 γραμμάρια) κόκκινες ψητές πιπεριές, στραγγισμένες και χοντροκομμένες1/4 φλιτζανιού ελιές Καλαμών χωρίς κουκούτσι, κομμένες σε φέτες1/4 φλιτζάνι τυρί φέτα