Jump to Navigation

Ροξάκια με άρωμα πορτοκαλιού νηστίσιμα !!!

up
39 users have voted.
 Ροξάκια νηστίσιμα με πορτοκάλι !!!!!Υλικά100  ml χλιαρό νερό100 ml χυμό  πορτοκάλι200 ml καλαμποκελαιο7 γρ μαγιά1κ.σ ζάχαρη1κ.σ κανέλα σκονη400 -450 γρ φαρίνα κοκκινη3.κ σ κακάοΞύσμα από ένα πορτοκαλιΣιρόπι2.5 ποτ ζάχαρη3 ποτήρι νερό1 κ σ μέλι1 ξύλο κανέλας2 γαρύφαλλα1 φλούδα πορτοκαλιΕκτέλεσηΒάζω  σε ένα μπολ το χλιαρό νερό με την μαγιά και την ζάχαρη και ανακατέυω καλά να διαλυθεί προσθέτω το λάδι τον χυμό το ξύσμα την κανέλα και την φαρίνα ζυμώνοντας.
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Μοναδική, ξεχωριστή, γεμάτη Αρώματα και Οικονομική Καρυδόπιτα !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
7 users have voted.
 Νηστίσιμη Καρυδόπιτα Διαφορετική χωρίς Αυγά και Σιρόπι Θεϊκή!Μια τόσο Μοναδική, ξεχωριστή, γεμάτη Αρώματα και Οικονομική Καρυδόπιτα που σίγουρα δεν έχετε ξανά δοκιμάσει. Σε 5 λεπτά Έτοιμη για ψήσιμο. Πραγματικά τόσο υπέροχη και μοναδική που σίγουρα θα κάνει Πάταγο!!!Νηστίσιμη Καρυδόπιτα Διαφορετική χωρίς Αυγά και Σιρόπι!

Κουλουράκια νηστίσιμα με σουσάμι

(tantekiki.blogspot.gr)
up
24 users have voted.
Γνωστά, παραδοσιακά, νηστίσιμα και κυρίως θεϊκά νόστιμα! Αυτά είναι τα σημερινά κουλουράκια που, αν και νηστίσιμα, δεν είναι μόνον για τις περιόδους των νηστειών. Ταιριάζουν απίστευτα με καφέ, γάλα αλλά και τσάι και είναι ιδανικά για μικρούς και μεγάλους.Για να είμαι ειλικρινής, δεν ανήκω σ' αυτούς που καταναλώνουν κουλουράκια και μπισκότα.

Θέλετε το πιο Πανεύκολο Νηστίσιμο, Οικονομικό Κέικ που έχει υπάρξει με 3 Υλικά ΜΟΝΟ;

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
17 users have voted.
Θέλετε το πιο Πανεύκολο Νηστίσιμο, Οικονομικό Κέικ που έχει υπάρξει με 3 Υλικά ΜΟΝΟ;Αυτή είναι η Συνταγή που έψαχνες για το πιο Πανεύκολο, σε Χρόνο Ρεκόρ να πω είναι λίγο, το πιο οικονομικό Κέικ Σοκολάτας που θυμίζει η Υφή του Σοκολατόπιτα και Φυσικά ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ.Νηστίσιμο Κέικ OREO με 3 Υλικά ΜΟΝΟ557 γρ Μπισκότα OREO310 γρ Γάλα Καρύδας30 γρ Μπεικιν ΠαουντερΓια το Γλασο (Προαιρετικά)125 γρ Κουβερτούρ

Συνταγή για το πιο Εύκολο Νηστίσιμο Μιλφέιγ με Ελάχιστα Υλικά !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
7 users have voted.
Συνταγή για το πιο Εύκολο Νηστίσιμο Μιλφέιγ με Ελάχιστα Υλικά !!!ΥΛΙΚΑ-1 λίτρο Ρόφημα ΚΑΡΠΟΣ Αμύγδαλο Χωρίς Ζάχαρη ΟΛΥΜΠΟΣ-200 γρ. ζάχαρη-90 γρ. κορν φλάουρ-3 βανιλίνες-Άχνη ζάχαρη-450 γρ. σφολιάτα νηστίσιμηΕΚΤΕΛΕΣΗΒάζουμε μια λαδόκολλα σε ένα ταψί και πασπαλίζουμε με άχνη. Τοποθετούμε τη σφολιάτα και πασπαλίζουμε ξανά με άχνη.

ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ Γλυκό με 5 ΜΟΝΟ ΥΛΙΚΑ!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
6 users have voted.
Αυτό το ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ Γλυκό με 5 ΜΟΝΟ ΥΛΙΚΑ θα το ΛΑΤΡΕΨΕΙΣ!!!Συνταγή για ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ Γλυκό με 5 ΜΟΝΟ ΥΛΙΚΑ!Υλικά:-5 μπισκότα τύπου digestive-1 λίτρο ρόφημα αμυγδάλου χωρίς ζάχαρη-40 γρ. κακάο-120 γρ. κορν φλάουρ-200 γρ.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut