Jump to Navigation

Ρολάκι με μαρμελάδα μήλο κανέλα σταφίδα-Apple cinnamon raisin jam roll

up
259 users have voted.
Καθώς το καλοκαιράκι μας αποχαιρετά, αποφάσισα να φτιάξω ένα εύκολο, γρήγορο και ελαφρύ γλυκάκι για να καλωσορίσω το φθινόπωρο. Το μήλο είναι το κατεξοχήν φθινοπωρινό φρούτο και έτσι αποφάσισα να έχει μηλένια γεύση το γλυκάκι μου. Γι' αυτό χρησιμοποίησα αυτή τη μαρμελάδα μήλο κανέλα σταφίδα, άνοιξα ένα φύλλο και εκεί μέσα φώλιασε η μαρμελαδίτσα μου και ψήθηκε στον φούρνο. Μοσχοβόλισε το σπίτι! Να περάσετε όμορφα τούτες τις τελευταίες καλοκαιρινές μέρες! Σας φιλώ γλυκά! Υλικά για ένα μπαστουνάκι: 10γρ μαύρη ζάχαρη 60γρ ηλιέλαιο 60γρ γιαούρτι 180γρ αλεύρι μαρμελάδα μήλο κανέλα σταφίδα
Διάβασε τη συνταγή στο nostimia.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Πάστα Φλώρα (απόπειρα 1η)-Pasta Flora (First attempt)

(nostimia.blogspot.gr)
up
473 users have voted.
Παρασκευή απόγευμα και περιμένω τα πεθερικά μου από την Κρήτη, ακόμα να αποφασίσω τι γλυκάκι θα τους φτιάξω για τον πρωινό καφέ τους. Ανοίγοντας το ψυγείο, το βλέμμα μου καρφώθηκε σε μια μαρμελάδα φράουλα που καθόταν νωχελικά στο τελευταίο ράφι. Αυτό ήταν, πάστα φλώρα!!!! Σε μια βόλτα στο διαδίκτυο έμαθα ότι κατάγεται από την Αργεντινή, ομολογώ δεν το φανταζόμουν.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut