Jump to Navigation

ΡΕΒΥΘΙΑ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑ ΚΑΙ ΦΑΚΟΜΗΛΟ ♦♦ CECI STUFATI CON ZUCCA E SALVIA

up
189 users have voted.
ΡΕΒΥΘΙΑ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑ ΚΑΙ ΦΑΚΟΜΗΛΟ Μια διαφορετική εκδοχή της κλασσικής ρεβυθάδας!Πολύ αγαπημένα όσπρια της οικογένειας μας τα ρεβύθια, ψάχνω πάντα να τα μαγειρέψω σε διαφορετικούς συνδυασμούς, ώστε να προσθέσω νέες γευστικές εμπειρίες στο συνηθισμένο μας μενού. Αυτήν τη φορά, τα συνδύασα με πορτοκαλί κολοκύθα, που είναι και στην εποχή της, και καροτάκια, ενώ τα νοστίμησα με φασκόμηλο, που τους ταιριάζει πολύ, και μπούκοβο! Παρ' όλο που οι άντρες μου δηλώνουν οτι δεν τους πολυαρέσει η κολοκύθα, αυτά τα ρεβυθάκια τα εκτίμησαν ιδιαιτέρως και συνφώνησαν να τα προσθέσουμε στα αγαπημένα μας!
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΩΜΟ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙ // INSALATA DI ZUCCHINE CRUDE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
332 users have voted.
ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΩΜΟ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΣτις αρχές του 1990 είχα βρεθεί στο Μιλάνο, σε μία τρατορία κρυμμένη σε κάποιο δρομάκι κοντά στο Duomo, όπου μεταξύ των άλλων, μας έφεραν μία καταπληκτική σαλάτα, την οποία πρώτη φορά δοκίμαζα στην ζωή μου! Ηταν μία λιτή σαλάτα με ωμό κολοκυθάκι, τόσο νόστιμη, που δεν το πίστευα!

ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΡΕΒΥΘΙΑ ΚΑΙ ΟΜΕΛΕΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE // INSALATA DI CECI E UOVA STRAPAZZATE per i QUANTI MODI DI FARE E RIFARE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
469 users have voted.
ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΡΕΒΥΘΙΑ ΚΑΙ ΟΜΕΛΕΤΑγια τους QUANTI MODI DI FARE E RIFAREΔεύτερη Κυριακή του Φλεβάρη και ανανεώνουμε το μηνιαίο ραντεβού μας με την διαδικτυακή ομάδα των Quanti Modi di Fare e Rifare. Οπως είπαμε και στην προηγούμενη σχετική ανάρτηση, φέτος θα δοκιμάσουμε συνταγές από την Ιαπωνία και την Νορβηγία.

ΛΑ ΡΙΜΠΟΛΊΤΑ, Η ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΗ ΣΟΥΠΑ ΤΗΣ ΤΟΣΚΑΝΗΣ // LA RIBOLLITA TOSCANA

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
117 users have voted.
ΛΑ ΡΙΜΠΟΛΊΤΑ,Η ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΗ ΣΟΥΠΑ ΤΗΣ ΤΟΣΚΑΝΗΣΗ ριμπολίτα (ribollita) είναι ένα από τα πιό χαρακτηριστικά πιάτα της καλής, φτωχικής, παραδοσιακής χωριάτικης κουζίνας της Τοσκάνης.

DAHL : ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΦΑΚΕΣ ΜΕ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΝΔΙΑ // DAHL INDIANO (LENTICCHIE SPEZIATE)

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
734 users have voted.
DAHL : ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΦΑΚΕΣ ΜΕ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΝΔΙΑΟι φακές είναι ένα όσπριο πλούσιο σε πρωτεϊνη, δεν περιέχουν λιπαρά, είναι νόστιμες και επιπλέον μαγειρεύονται εύκολα και γρήγορα, ενώ είναι και ιδιαίτερα οικονομικές. Νταλ (dahl) στην ινδική γλώσσα σημαίνει φακές, αλλά είναι και η ονομασία ενός από τα πιό αγαπημένα πιάτα  της ινδικής κουζίνας.

ΓΛΥΚΟΞΙΝΗ ΚΟΛΟΚΥΘΑ ΑΛΑ ΣΙΤΣΙΛΙΑΝΑ // ZUCCA IN AGRODOLCE ALLA SICILIANA

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
716 users have voted.
ΓΛΥΚΟΞΙΝΗ ΚΟΛΟΚΥΘΑ ΑΛΑ ΣΙΤΣΙΛΙΑΝΑΗ εποχή της μεγάλης κίτρινης ή πορτοκαλιάς κολοκύθας είναι τώρα το φθινόπωρο! Οι κολοκύθες, που ανατράφηκαν με τον καυτό ήλιο του καλοκαιριού, επιτέλους μεγάλωσαν και είναι έτοιμες για συγκομιδή.  Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που την έχουν συμπεριλάβει και στα must του Halloween, μαζί με τις μάγισσες, τα σκουπόξυλα και όλα τα horror συμπαρομαρτούντα...


Main menu 2

1 | by Dr. Radut