Jump to Navigation

Πράσινη σαλάτα με πορτοκάλι, λιαστή ντομάτα κ καραμελωμένο φιλέ αμυγδάλου-Green salad with orange, sundried tomatoes and caramelised almond flakes

up
501 users have voted.
Λατρεύω τις Κυριακές! Τι όμορφο να έχεις χρόνο να απολαύσεις το σπίτι σου, τον άνδρα σου, την κόρη σου και το σκυλί σου! άσε που αν έχει καλό καιρό, απολαμβάνεις και τον κήπο σου!Η λατρεία μας για τις σαλάτες είναι πια γνωστή! Για άλλη μια φορά λοιπόν φτιάχνουμε σαλατίτσα! Το εξαιρετικό σε αυτή τη συνταγή είναι το φιλέ αμυγδάλου που έχει περάσει μια βόλτα από το τηγάνι και εκεί συνάντησε ζάχαρη και βούτυρο και έγιναν ένα τραγανό και γλυκό αμυγδαλάκι που νοστιμεύει την ταπεινή πρασινάδα.
Διάβασε τη συνταγή στο nostimia.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Σαλάτα με κόκκινο λάχανο και σάλτσα κάσιους κ μουστάρδας- Red cabbage salad with cashew mustard dressing

(nostimia.blogspot.gr)
up
158 users have voted.
Καλό σας μήνα, αγαπημένοι μας φίλοι! Ένας μήνας ακόμα και μας αποχιρετά επιτέλους ο χειμώνας!Η σαλατολογία συνεχίζεται με μια απλή, μα πολύ νόστιμη σαλάτα. Το δυνατό χαρτί εδώ είναι η κρέμα από κάσιους!

Carpaccio λωτού με φινόκιο - Persimmon Carpaccio with Fennel Salad

(nostimia.blogspot.gr)
up
637 users have voted.
Καλή σας εβδομάδα. Για σήμερα σας έχουμε άλλη μια σαλατίτσα με λωτούς, σας το είπα, είναι να μην κολλήσω με ένα υλικό.... Η έμπνευση της σαλάτας δεν είναι δική μου, την ψάρεψα στο διαδίκτυο και μου γυάλισε !!!! έτσι την έφτιαξα ανήμερα Πρωτοχρονιάς. Είναι ένα όμορφο πιάτο με ωραία χρώματα και μια διαφορετική αλλά νόστιμη σαλάτα.

Σαλάτα με λαχανάκια Βρυξελλών κ πλιγούρι- Bulgur Brussel sprout salad

(nostimia.blogspot.gr)
up
172 users have voted.
Πριν λίγες μέρες αγόρασα για πρώτη φορά λαχανάκια Βρυξελλών. Μου αρέσει να δοκιμάζω νέες γεύσεις και να πειραματίζομαι με κάθε λογής παντρέματα υλικών. Κάπως έτσι προέκυψε αυτή η σαλατούλα. Τα λαχανάκια αυτά είναι πολύ θρεπτικά, αφού περιέχουν πολλές φυτικές ίνες, βιταμίνες, αντιοξειδωτικά και μέταλλα, ενώ συμβάλλουν στην πρόληψη του καρκίνου! Μικρά, αλλά θαυματουργά!

Σαλάτα με σπανάκι, πεκάνς και λωτό-Spinach persimmon salad with pecans

(nostimia.blogspot.gr)
up
201 users have voted.
Στην τελευταία μου επίσκεψη στο super market για το 2013 ψώνισα δυο τρία τρόφιμα που δεν είχα ξαναπάρει, ένα εκ των οποίων ήταν οι λωτοί. Όταν τους έβαλα στο καρότσι, η αλήθεια είναι ότι δεν ήξερα τι θα τους κάνω, ήμουν όμως πολύ περίεργη να δοκιμάσω αυτό το φρούτο που το τρως και ξεχνάς!!!  Λες να το πήρα ασυνείδητα για να ξεχάσω το 2013;;;; Μπορεί.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut