Jump to Navigation

Πράσινη σαλάτα με κολοκύθα και ρόκα

up
696 users have voted.
Καλημέραααα!!!! Τί κάνετε; Ελπίζω να είστε καλά!! Με τούτα και με τ' άλλα ο καιρός προχωράει, το τέλος του φθινοπώρου είναι ασυνήθιστα ήπιο κι εγώ, αν και δεν μπορώ να μην σκεφτώ τις προεκτάσεις των ζεστών ημερών που περνάμε, δεν μπορώ να μην παραδεχτώ ότι τις απολαμβάνω. Η πρώτη ανάρτηση του Νοέμβρη, του μήνα που γεννήθηκα, δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από ένα πιάτο πολύχρωμο και πολύ νόστιμο!Ωστόσο, πρώτα πρέπει να σας εξομολογηθώ ότι ένα θεματάκι το έχω... τί εννοώ; Θα σας εξηγήσω... το καλοκαίρι τρώω περισσότερα λαχανικά και σαλάτες από τον χειμώνα.
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Λαχανοσαλάτα με σως γιαουρτιού!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
279 users have voted.
Εύκολη λαχανοσαλάτα με σως γιαουρτιού!!! Μια εύκολη γευστική και ελαφριά σαλάτα για το τραπέζι μας που θα σας αρέσει πολύ!!! ΥΛΙΚΑ-500gr λάχανο-2 καρότα-1 κρεμμύδι ξερό-5 φέτες τυρί cheddar-3κτσ μαϊντανό  ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΣ-200gr γιαούρτι στραγγιστό-2κτσ μουστάρδα-2κτσ ελαιόλαδο-1 λεμόνι τον χυμό του-αλάτι,πιπέρι-πάπρικα γλυκιάΔείτε την συνταγή εδώ https://youtu.be/Xx0YXJeBEbM?si=NEahL77h1jwxcl72 

Σαλάτα λατρεμένη κ πεντανόστιμη !!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
340 users have voted.
 Πολύχρωμη υγιεινή σαλάτα !!!!Μία συσκευασία 450 γρ απο μαρούλι, ρόκα, ραντίτσιο, λόλα, κομματάκια ρεγκατο, καλαμπόκι, αβοκάντο, ξυνόμηλο κομμένο σε κυβάκια, μανταρίνι, καρύδι, φιστίκι Αιγίνης, cranberry, ρόδι  (dressing λάδι, λίγο μπαλσάμικο, μουστάρδα μέλι χτυπημένα στο multi) Η συνταγή είναι από την κ. Νέλλη Ανδρικοπούλου-Ομάδα -ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!!

Η πολύ νόστιμη εύκολη γευστική πατατοσαλάτα μου !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
385 users have voted.
 Η πολύ νόστιμη εύκολη γευστική πατατοσαλάτα που φτιάχνω για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι κι όχι μόνο μια κ μου την ζητάνε  γιατί τους αρέσει πολύ !!!

Πεντανόστιμη εντυπωσιακή γιορτινή σαλάτα που θα εντυπωσιάσετε τους πάντες!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
385 users have voted.
Σας έχω μια πεντανόστιμη εντυπωσιακή γιορτινή σαλάτα που θα εντυπωσιάσετε τους πάντες!!!Τα Υλικά που θα χρειαστείτε :Για την πατάτα    3 μέτριες βραστές πατάτες (700 γρ)    αλάτι Ιμαλαϊων    πιπέρι    άνηθο    3 κτσ μαγιονέζα lightΓια το καρότο    2 καρότα    αλάτι Ιμαλαϊων    πιπέριΓια τον τόνο    400 γρ τόνο σε ελαιόλαδο    λίγο κρεμμυδάκι φρέσκο    αλάτι Ιμαλαϊων    άνηθο    πιπέρι    2 κτσ μαγ

Δροσερή σαλάτα με σουρίμι !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
445 users have voted.
Δροσερή σαλάτα με σουρίμι που θα γίνει ο αγαπημένος σας μεζές!!! Πολύ εύκολη και δροσερή σαλάτα που σίγουρα θα σας ενθουσιάσει, συνοδεύει τέλεια τα θαλασσινά μας και τα καλοκαιρινά ποτά μας!!!!


Main menu 2

1 | by Dr. Radut