Jump to Navigation

Παγωτό ταχίνι.. μιαν απίστευτη νοστιμιά

up
16 users have voted.
Πώς είπατε;; Σας αρέσει το ταχίνι;; Εεεεεεε, τότε γιατί να το απολαμβάνετε μόνον τις ημέρες της νηστείας;;;; Γιατί όχι όλες τις εποχές του χρόνου;;;; Δεν ξέρω πώς καθιερώθηκε το ταχίνι τρόφιμο δύο ή τριών εποχών αλλά προσωπικά επειδή το λατρεύω σαν γεύση το δοκίμασα σε ...παγωτό! Η ιδέα ξεκίνησε από την αγαπημένη μπλογκοφίλη Dark Chef που το έκανε σορμπέ! Γιατί όχι λοιπόν και παγωτό;;;; Πριν μερικές μέρες, λοιπόν , έφτιαξα παγωτό βανίλια που είναι το αγαπημένο μικρών και μεγάλων στο τριώροφο και με την ευκαιρία αυτή έκανα μια μικρή παραλλαγή! Παγωτό ταχίνι και ...ναι, είναι ωραιότατο! 
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Παγωτό αβοκάντο με lime... το φυτικό παγωτό

(tantekiki.blogspot.gr)
up
181 users have voted.
Η εβδομάδα του παγωτού έφτασε στο τέλος της!! Σήμερα έχω την τιμή να σας παρουσιάσω ένα πολύ ιδιαίτερο παγωτό. Αβοκάντο με αρώματα εσπεριδοειδών και σοκολάτα!Αβοκάντο το αγαπημένο θα μπορούσα να πω... για μένα τουλάχιστον! Το αβοκάντο με ξετρελλαίνει... αλμυρό ή γλυκό με γυρίζει πίσω πολλά χρόνια, όταν πρωτοέφαγα γουακαμόλε και από τότε ο ...έρωτας ήταν κεραυνοβόλος!!

Παγωτό dulce de letche με 3 υλικά, χωρίς παγωτομηχανή

(tantekiki.blogspot.gr)
up
96 users have voted.
Πιο εύκολο παγωτό δεν υπάρχει!Άργησα εφέτος... πολύ άργησα!!

Παγωτό βανίλια-μπισκότο σε χρόνο ρεκόρ

(tantekiki.blogspot.gr)
up
125 users have voted.
Έρχονται στιγμές που αναρωτιέμαι τί είναι αυτό που καθορίζει αυτό που λέμε "καλή μέρα" αλλά και στιγμές που αναρωτιέμαι τί είναι αυτό που κάνει τη μέρα μας χάλια. Θα μπορούσα να αναφέρω πάρα πολλά και για το ένα και για το άλλο...

Παγωτάαααα!!!! Εδώ τα καλά παγωτάαααα!!!!

(tantekiki.blogspot.gr)
up
66 users have voted.
Καλή σας μέρα και καλή Κυριακή!! Με τον ήλιο να λάμπει, τη θάλασσα να είναι καταγάλανη και γεμάτη κόσμο που δροσίζεται, το θερμόμετρο να έχει ανέβει στα ύψη τί άλλο να σκεφτεί κανείς πέρα από ...παγωτό!

Παγωτό μερέντα με μπισκότα Oreo

(tantekiki.blogspot.gr)
up
147 users have voted.
Κρέμα κούσταρ, σαντιγύ, Μερέντα με μπισκότα Oreo και ακόμα μπισκότα Oreo! Η υπερβολή σε όλο της το μεγαλείο!! Αλλά και η νοστιμιά βρίσκεται στο απώγειο!!! Ένα παγωτό με πολύ ωραία, κρεμώδη υφή κι απογειωτική γεύση δεν θα μπορούσε παρά να είναι πλούσιο σε θερμίδες! Οκ! Το παραβλέπουμε γιατί και με μια μικρότερη ποσότητα μπορούμε να έχουμε όλη την απόλαυση αν και είναι...


Main menu 2

1 | by Dr. Radut