Jump to Navigation

Παγωτά Καραμέλα με σοκολατένιο ποτηράκι !!!

up
38 users have voted.
  Σπέσιαλ Παγωτά Καραμέλα!!!! Συνταγή για το Παγωτό: Υλικά 500 γρ κρέμα γάλακτος φυτική,400 γρ ζαχαρουχο γάλα,1 βανίλια!  Εκτέλεση: Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος κρύα,σε μορφή γιαουρτιού!Αναμειγνύουμε το καραμελωμενο ζαχαρουχο στην κρέμα γάλακτος σταδιακά ανακατεύοντας με μαριζ η με το μίξερ! Ρίχνουμε και την βανίλια! Το βάζουμε σε ένα τάπερ και στην κατάψυξη για όλη την νύχτα!           Υλικά για της βάσης Σοκολάτας: 350 γρ σοκολάτα λιωμένη σε Μπεν Μαρί!  .Εκτέλεση: Βάζουμε με ένα πινέλο στον πάτο και πλάγια στα φορμακια σοκολάτα και τα βάζουμε κατάψυξη για 5 λεπτά!
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Συνταγή για Παγωτό Χωρίς Ζάχαρη με 4 Υλικά !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
25 users have voted.
 ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ! ΠΑΓΩΤΟ ΜΕ 4 ΥΛΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΜΙΞΕΡ - SUGAR-FREE 4 INGREDIENTS ICE CREAM !!!Συνταγή για Παγωτό Χωρίς Ζάχαρη με 4 Υλικά !!!•400 γρ. Στραγγιστό Γιαούρτι ΟΛΥΜΠΟΣ 2%•3 κ.σ. μέλι•5-6 παγωμένες φράουλες ή ό,τι φρούτο θέλουμε•300 γρ.

Αυθεντικό Παγωτό Καϊμάκι !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
27 users have voted.
 Θέλετε την Συνταγή για το Αυθεντικό Παγωτό Καϊμάκι;; Εδώ Λοιπόν Σταματήστε!Επαγγελματική Συνταγή για το Αυθεντικό Παγωτό Καϊμάκι με ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ, χωρίς Ζαχαρούχο με Παραδοσιακά Υλικά που του δίνουν την πιο πλούσια και Γεμάτη Γεύση, Συνταγή από Γαλακτοπωλείο με παράδοση ετών!!..Αυθεντικό Παγωτό Καϊμάκι !!!560 γρ Γάλα Πρόβειο ή Αγελαδινό560 γρ Κρέμα Γάλακτος 35 %3 Δάκρυα Μαστίχας Χίου Τριμμένα25

Λατρεμένος Μωσαϊκό ή Κορμό !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
68 users have voted.
 Το Λατρεμένο Μωσαϊκό ή Κορμό το γνωρίζετε, το Παγωτό Μωσαϊκό όμως;;; Ορίστε Λοιπόν!Ενα Εκπληκτικό Μωσαϊκό στην Παγωμένη εκδοχή του, Πεντανόστιμο  απλά, Πανεύκολο με λίγα υλικά,δεν γίνεται πέτρα, δεν πανιάζει στην Κατάψυξη και πραγματικά θυμίζει Παρφέ Σοκολάτας.

Τούρτα κορμός παγωτό Θεικό!!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
53 users have voted.
ΣΠΕΣΙΑΛ ΤΟΥΡΤΑ ΚΟΡΜΟΣ ΠΑΓΩΤΟ!!!ΣΥΝΤΑΓΗ ΥΛΙΚΑ ΚΟΡΜΟΥ:2 πακετα μπισκοτα πτι μπερ,250 γραμμαρια βουτυρο,200 γραμμαρια αχνη ζαχαρη,6 κουταλιες της σουπας κακαο,4 κουταλιες της σουπας κονιακ,200 γραμμαρια.ψιλοκομμενο καρυδι,200 ml γαλα!!!        ΕΚΤΕΛΕΣΗ:Βαζουμε στο μπολ την αχνη ζαχαρη ,το βουτυρο μαλακο,και το κακαο και τα δουλευουμε με το χερι!Ριχνουμε το κονιακ τα καρυδια και σπαμε μεσα τα μπισκοτα

Παγωτό Κερασάκι - Σύκο του Ονείρου !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
47 users have voted.
 Παγωτό Κερασάκι - Σύκο του Ονείρου με 2 Υλικά Μόνο για την Βάση του,Χωρίς Παγωτομηχανή!!Ενα Παγωτό Βανίλιας Όνειρο με τεχνική έκπληξη για σούπερ Αφράτο και Βελούδινο με 2 Υλικά ΜΟΝΟ για την βάση του το συνοδεύω με κερασάκια και Σύκο απο γλυκά του Κουταλιού.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut