Jump to Navigation

Ομελέτα με κολοκυθάκια κ πατάτες !!!

up
139 users have voted.
 Ομελέτα με κολοκυθάκια!!!ΥΛΙΚΑ5-6 κολοκυθάκια τριμμένα στον τρίφτη1 πατάτα τριμμένη στον τρίφτη1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο4 αυγά αλάτι πιπέρι λαδι Λίγο γάλα2 φέτες τυρί του τοστΕκτέλεσηΒάζω λάδι σε ένα τηγάνι και τσιγαριζω σε χαμηλή φωτιά το κρεμμύδι προσθέτω την πατάτα τα  κολοκυθάκια και τσιγαριζω να μαλακώσουν χτυπάω τα αυγά με αλάτι πιπέρι και λίγο γάλα ρίχνω το μείγμα επάνω στα κολοκυθάκια αφήνω να γίνει από την μια μερια με την βοήθεια ενος πιάτου γυρνάω προσεχτικά από την άλλη  αφήνω λίγα λεπτά βάζω  το τυρί και διπλώνω στην μέση. Εγώ έβαλα από επάνω και λίγο τριμμένο τυράκι!!!!
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Οι πιο τραγανές τηγανητές πατάτες που έχεις δοκιμάσει — με φέτα και αυγό !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
41 users have voted.
Τηγανητές Πατάτες όπως δεν τις έχεις ξαναδεί! Τραγανές, με Φέτα και Αυγό!!!Οι πιο τραγανές τηγανητές πατάτες που έχεις δοκιμάσει — με φέτα και αυγό όπως τις φτιάχνουμε στην Ελλάδα! Μια εύκολη και γρήγορη συνταγή για όσους λατρεύουν το σπιτικό comfort food με απλά υλικά και απίστευτη γεύση.

Εύκολες και αφράτες αυγόφετες στον φούρνο !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
117 users have voted.
Αυγόφετες στον Φούρνο – Η πιο εύκολη συνταγή για το πρωινό σου!!!Δες πώς να φτιάξεις εύκολες και αφράτες αυγόφετες στον φούρνο με λίγα υλικά και χωρίς τηγάνι! Μια γρήγορη και ελαφριά συνταγή για πρωινό ή βραδινό που θα λατρέψει όλη η οικογένεια. Αν ψάχνεις ιδέες για εύκολες συνταγές στον φούρνο, αυτή η εκδοχή για αυγόφετες είναι ό,τι πρέπει!ψωμίαλάτιπιπέρι4 αυγά70 γρ. γάλα30 γρ.

Αυγά με Ντομάτα !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
150 users have voted.
Αυγά με Ντομάτα που θες ψωμί για… πολλές βούτες !!!✨ Υλικά:• 5 αυγά• 5 μέτριες ώριμες ντομάτες• 3 - 4 κ.σ. ελαιόλαδο• Αλάτι & πιπέρι• ρίγανη• 1 καυτερή πιπεριά• 1 μετριο ξερό κρεμμύδι• τυρί φέτα H εκτέλεση της συνταγής εδώ -- https://youtu.be/NHOdS0wDmoI?si=sgcx5E1YwyRFheDM 

Αυγά με Ντομάτα φαγητό με αναμνήσεις !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
171 users have voted.
 .Αυγά με Ντομάτα όπως τα τρώγαμε μικροί – Το πιο Εύκολο Καλοκαιρινό Φαγητό!!!Φτιάξε εύκολα και γρήγορα αυγά με ντομάτα, το απόλυτο καλοκαιρινό φαγητό που αγαπά όλη η οικογένεια! Μια παραδοσιακή ελληνική συνταγή με απλά υλικά, ιδανική για ζεστές μέρες και ελαφριά διατροφή. Δες βήμα-βήμα πώς να κάνεις τα πιο νόστιμα αυγά με ντομάτα σε λίγα λεπτά!ελαιόλαδο150 γρ.

Αν πεινάς κ βιάζεσαι δεν υπάρχει πιο εύκολο και νόστιμο !!! Καγιανάς ή Στραπατσάδα !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
294 users have voted.
Αν πεινάς κ βιάζεσαι δεν υπάρχει πιο εύκολο και νόστιμο !!! Καγιανάς ή Στραπατσάδα  λίγο πιο ενισχυμένη όπως την φτιάχνω ..


Main menu 2

1 | by Dr. Radut