Jump to Navigation

Μια ιδιαίτερη μελιτζανοσαλάτα με ταχίνι

up
90 users have voted.
 Καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα! Καλή Σαρακοστή να έχουμε! Ελπίζω να περάσατε καλά εχθές!! Εμείς εδώ είμασταν κάπου ανάμεσα σε Λονδίνο και ...Ατλαντίδα μια που έβρεχε συνεχώς και οι δρόμοι είχαν μετατραπεί σε ποτάμια.Κατά τα άλλα, η Καθαρή Δευτέρα κύλησε ομαλά (μπορείς να το δεις κι έτσι αν είσαι ...μανιακός με την αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων ...:)). Η αισιοδοξία ...απαραίτητο συστατικό επιβίωσης στις μέρες μας αν και δυσεύρετο πια! Κι αφού δεν μπορούμε να αισιοδοξούμε τόσο εύκολα για το μέλλον... αισιοδοξούμε για το παρόν. Βρέχει;; Ποτίζονται τα χωράφια και θα βγάλουν καλούς καρπούς...
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Τούρτα κωκ

(sidagi.gr)
up
1358 users have voted.
Υλικά: 

Τούρτα σεράνο

(sidagi.gr)
up
433 users have voted.
Υλικά: 

Τούρτα βύσσινο

(sidagi.gr)
up
454 users have voted.
Υλικά: 

Πάρτυ γενεθλίων - Ιδέες για μπουφέ / Birthday party

(cookingandart-marion.blogspot.com)
up
581 users have voted.
Πέρασαν κι αυτά τα γενέθλια μας. Μεγαλώσαμε ένα χρόνο και φυσικά κάναμε το καθιερωμένο πάρτι μας.Αν και πέρυσι για διάφορους λόγους δεν κάναμε κάτι στο σπίτι, φέτος κάναμε πάρτι για φίλους και συγγενείς. Αν και το πάρτι ήταν της κόρης μου, πάντα γίνεται για να βρίσκουμε ευκαιρία εμείς οι μεγάλοι να συναντιόμαστε.

Dobostorta και τα γενέθλιά μου

(tantekiki.blogspot.gr)
up
395 users have voted.
Στα παλιά χρόνια, κάπου εκεί γύρω στα τέλη του 19ου αιώνα, ζούσε στην Ουγγαρία ο Γιόζεφ Ντόμπος μάγειρας, επιχειρηματίας, εραστής του καλού φαγητού, ζαχαροπλάστης και συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής. Την εποχή εκείνη αυτοκράτορας ήταν ο Φραγκίσκος Ιωσήφ Α' παντρεμένος με την πανέμορφη πριγκίπισσα Σίσυ.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut