Jump to Navigation

Μερέντα sticky buns.

up
93 users have voted.
Υλικά :2 φύλλα σφολιάτας Μερέντα αμύγδαλο φιλέ 3 γεμάτες κουταλιές βούτυρο 1/2 κούπα καστανή ζάχαρη 1 κ.σ. μέλι 1 πρέζα αλάτι Δείτε περισσότερες συνταγές ΕΔΩ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ Εκτέλεση :Σ΄ενα ταψάκι ή πυρίμαχο σκεύος το βουτυρώνουμε καλά.  Σ΄ενα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε το βούτυρο τη ζάχαρη το μέλι και το αλάτι σε σιγανή φωτιά και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει καλά η ζάχαρη.  Ρίχχνουμε τη μισή ποσότητα από τη σως καραμέλας στο βουτυρωμένο σκεύος και πασπαλίζουμε με το αμύγδαλο. Ανοίγουμε το φύλλο της ζύμης και αλείφουμε με μερέντα.
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Δροσερή Λεμονόπιτα με Κρέμα Βανίλιας!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
356 users have voted.
Ονειρική και Συγκλονιστικά Πεντανόστιμη Λεμονόπιτα με Κρέμα Βανίλιας Βελουδινη Ψυγείου φυσικά, τόσο μα τόσο ανάλαφρο Γλυκάκι. Σας το έφτιαξα με την πιο εύκολη διαδικασία ώστε να μην σας δυσκολέψει καθόλου!! Ιδανικό γλύκισμα για τραπέζια, Γενέθλια κλπ. Πραγματικά η ωραιότερη Λεμονόπιτα που έχετε Δοκιμάσει ποτέ!!!

Αρωματική Κομπόστα Βερίκοκο !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
1217 users have voted.
 Σήμερα σας έχω μια Σούπερ Οικονομική συνταγή ώστε να Μάθετε πως να φτιάξετε την δική σας Σπιτική Κομπόστα Βερίκοκο με 3 Υλικά ΜΟΝΟ!!Μια Πανεύκολη, υγιεινή και άκρως αρωματική συνταγή για την πιο αρωματική Κομπόστα Βερίκοκο με μόνο 3 απλά Υλικά σχεδόν μηδενικής Αξίας.

Pancakes με βρώμη !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
1286 users have voted, including you.
 Pancakes με βρώμη κρέμα τυριού και μαρμελάδα φράουλα!!! Υλικά  για τα pancakes-400gr νιφάδες βρώμης-2 αυγά μεγάλα-4κτσ. ζάχαρη-1κτσ. baking powder-500ml γάλα  για την κρέμα-200gr τυρί κρέμα-100gr ζάχαρη άχνη-70ml κρέμα γάλακτος  για την μαρμελάδα φράουλα-500gr φρέσκες φράουλες-250gr ζάχαρηΔείτε την συνταγή εδώ https://youtu.be/UtKw--7zDDQ?si=9eouL7nAIKNItneQ 

Εκπληκτικά Παστάκια-Εκλεράκια χωρίς Φούρνο με Λίγα Υλικά γίνονται σε χρόνο ρεκόρ!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
1569 users have voted, including you.
Παστάκια-Εκλεράκια Αφρός χωρίς Ψήσιμο!!Εκπληκτικά Παστάκια-Εκλεράκια χωρίς Φούρνο με Λίγα Υλικά γίνονται σε χρόνο ρεκόρ και πιστέψτε όμοια τους δεν έχετε ξανά δοκιμάσεις ποτέ.

Λουκουμάδες με ΜΟΝΟ 2 Υλικά!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
2655 users have voted.
 Αφράτοι Λουκουμάδες με ΜΟΝΟ 2 Υλικά! Τους Έφτιαξα σε 5' και Δεν Έμεινε Ούτε Ένας!Δες πώς να φτιάξεις τραγανούς και αφράτους σπιτικούς λουκουμάδες με μόνο 2 υλικά! Αυτή η πανεύκολη συνταγή για λουκουμάδες χωρίς ζύμωμα είναι ιδανική για γρήγορο και οικονομικό γλυκό στο σπίτι. Τέλειοι για κάθε περίσταση – από καθημερινό γλυκό μέχρι κέρασμα για φίλους!1 ώριμη μπανάνα125 γρ.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut