Jump to Navigation

ΜΑΦΙΝΣ ΒΑΝΙΛΙΑΣ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΚΑΡΔΙΕΣ

up
325 users have voted.

Για να φτιάξετε αυτά τα γεμιστά μάφινς θα χρειαστείτε, μείγμα για κέικ βανίλιας ( εδω θα βρεις το δικό μου κέικ βανίλιας ) και κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής.Φτιάξτε την ζύμη για το κέικ. Πάρτε το 1/3 από το μείγμα και βάλτε το σε ένα μπολ. Ρίξτε λίγες σταγόνες από το κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικης, τόσο ώστε να πάρετε το ροζ  χρώμα που σας αρέσει.Λαδώστε ένα ταψί φούρνου μικρό και ρηχό (περίπου 8Χ8) και στρώστε ένα κομμάτι λαδόχαρτο. Βάλτε το μείγμα να πάει ομοιόμορφα και ψήστε στον φούρνο στους 170 C .

Διάβασε τη συνταγή στο www.food4peace.gr

Σχετικές συνταγές

Το Διάσημο Κέικ των 12 Κουταλιών !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
162 users have voted.
Το Διάσημο Κέικ των 12 Κουταλιών, χωρίς Ζυγαριά, με Άρωμα Μεθυστικό και Γλάσο Έκπληξη!!!Ενα Ονειρικό Κέικ χωρίς Ζυγαριά με 12 Κουταλιές το κάθε υλικό, με το Μεθυστικό Άρωμα Μανταρινιού ή αν θέλετε και Πορτοκαλιού αλλα και το Συγκλονιστικό Γλάσο Σοκολάτας Γάλακτος που όλοι Αγαπάμε, απλά θα Μαγευτείτε!!! Το Διάσημο Κέικ των 12 Κουταλιών με Υπέροχα Αρώματα και Γεύση και Γλάσο Όνειρο!!

Κέικ λεμονιού, μαλακό σαν σύννεφο.. Αφράτο τούμπανο δεν έχω λόγια!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
212 users have voted.
Κέικ λεμονιού, μαλακό σαν σύννεφο.. Αφράτο τούμπανο Μαλακό  δεν έχω λόγια!!!Κέικ λεμονιού. μέχρι και ο άντρας μου που δε του αρέσουν γλυκά με λεμόνι, το λάτρεψε Φτιάξτε τοοοο είναι σούπερ !!!  300γρ. αλεύρι γοχ 2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ1/2 κ.γ.

Το Γλυκό του Καλοκαιριού με Ελάχιστα Υλικά -Κερασόπιτα !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
220 users have voted.
 Η πιο Εύκολη Κερασόπιτα Χωρίς Μίξερ! Το Γλυκό του Καλοκαιριού με Ελάχιστα Υλικά !!!Μιας και είναι η εποχή τους, σήμερα θα σου δείξω πως να φτιάξεις την πιο τέλεια κερασόπιτα χωρίς μίξερ με ζουμερά κεράσια !20-30 απύρηνα κεράσια280 γρ. καστανή ζάχαρη335 γρ. ηλιέλαιο3 αυγά1 πρέζα αλάτι385 γρ.

Κέικ με βερίκοκα!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
283 users have voted.
·Κέικ με βερίκοκα!!Ένα υπέροχο αφράτο κέικ για το καφεδάκι μας και όχι μόνο!!!Υλικά130γρ βούτυρο175 γρ ζάχαρη3 αυγά240 αλεύρι που φουσκώνει μόνο του1/2 κ.γ αλάτι90 γρ κρέμα γάλακτος20 βερίκοκα κομμένα στην μέση1 βανίλιαΞύσμα από ένα λεμόνι4 κ.σ ζάχαρηΕκτέλεσηΒουτυρώνω καλά και στα πλαινα  μια φόρμα με αποσπώμενο πάτο 22 εκ .

Κέικ καρότο με γλάσο βανίλιας .. Δεν υπάρχει ωραιότερο !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
322 users have voted.
. Eφτιαξα σε λίγα λεπτά μόνο κάροτ κέικ με γλάσο βανίλιας χωρίς μίξερ πάρα πολύ ωραίο κ οικονομικό .. Φτιάξτο κι εσύ και πες μου αν έχεις φάει ωραιότερο κέικ !!!!


Main menu 2

1 | by Dr. Radut