Jump to Navigation

Μαρμελάδα λεμόνι

up
36 users have voted.
Υλικά:  Για 6-8 άτομα2 κιλά ζάχαρη1 ποτήρι νερό2 κιλά λεμόνια Πλένουμε τα λεμόνια και ξύνουμε την εξωτερική φλούδα με ψιλό τρίφτη. Στύβουμε να φύγει ο χυμός και την ψίχα την περνάμε από από τό ψιλό μέρος για να πολτοποιηθεί. Απαιτούμενος χρόνος:  90 λεπτά Βαθμός δυσκολίας:  3 read more
Διάβασε τη συνταγή στο sidagi.gr

Σχετικές συνταγές

Μαρμελάδα Βερίκοκο

(ioccalice.blogspot.com)
up
1 user has voted.
 Υλικά---------1 κιλό βερίκοκα ώριμα800 γραμμ. ζάχαρη άσπρηχυμό από 1/2 λεμόνι και λίγη λουίζαΕκτέλεση------------Πλένουμε πολύ καλά τα βερίκοκα, τα κόβουμε στη μέση και  αφαιρούμε τα κουκούτσια καθώς και τυχόν χτυπήματα ή σημαδάκια .Σ'ένα γυάλινο μπωλ στρώνουμε εναλλάξ τη ζάχαρη και τα βερίκοκα και τα σκεπάζουμε καλά με νάυλον μεμβράνη.

Εκμέκ κανταίφι !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
0 users have voted.
Εκμέκ κανταίφι σπέσιαλ!!!!ΣΥΝΤΑΓΗ-ΥΛΙΚΑ-ΕΚΤΕΛΕΣΗ:Βάζουμε στο ταψί μισό κιλό κανταΐφι και το ανοίγουμε πάρα πολύ καλά,ρίχνουμε μέσα 125 γραμμάρια βούτυρο αγελαδινό λιωμένο ,μισή κούπα καρύδια ψιλοκομμένα,μισή κούπα αμύγδαλα ψιλοκομμένα το ανακατεύουμε με τα χέρια να μουσκέψει καλά το ισιώνουμε και το ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να πάρει χρώμα.ΣΙΡΟΠΙ:2 κούπες νερό,2 κούπες ζάχαρη,1 κουταλιά της

Τρουφάκια !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
1 user has voted.
Τρουφάκια σπέσιαλ !!!!ΣΥΝΤΑΓΗ ΥΛΙΚΑ:2 πακέτα μπισκότα πτι μπερ,250 γραμμάρια μαλακό βούτυρο,1 κούπα άχνη ζάχαρη,1 βανίλια,4 κουταλιές της σούπας μερεντα,4 κουταλιές της σούπας κονιάκ,4 κουταλιές της σούπας κακάο,500 γραμμάρια τρούφα.Βάζουμε τα μπισκότα στο μπολ και τα σπάμε,ρίχνουμε το βούτυρο ,την άχνη,το κονιάκ,το κακάο,την μερεντα,την βανίλια και τα.ζυμώνουμε (εάν θέλουμε.προσθέτουμε.4 κουταλιέ

Τάρτες ατομικές με μήλο !

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
1 user has voted.
Υλικα225 γρ. βούτυρο70 γρ. ζάχαρη3 κουτ. κονιάκ1 κουτ. μπέικιΝ2 κρόκους αυγών λίγο ξύσμα λεμονιού370 γρ.

Εκμέκ κανταίφι σούπερ!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
7 users have voted.
Εκμέκ κανταίφι σπέσιαλ!!!!ΣΥΝΤΑΓΗ-ΥΛΙΚΑ-ΕΚΤΕΛΕΣΗ:Βάζουμε στο ταψί μισό κιλό κανταΐφι και το ανοίγουμε πάρα πολύ καλά,ρίχνουμε μέσα 125 γραμμάρια βούτυρο αγελαδινό λιωμένο ,μισή κούπα καρύδια ψιλοκομμένα,μισή κούπα αμύγδαλα ψιλοκομμένα το ανακατεύουμε με τα χέρια να μουσκέψει καλά το ισιώνουμε και το ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να πάρει χρώμα.ΣΙΡΟΠΙ:2 κούπες νερό,2 κούπες ζάχαρη,1 κουταλιά της


Main menu 2

1 | by Dr. Radut