Jump to Navigation

Μαρμελάδα γλυκιάς κολοκύθας με καρότο και μπαχαρικά

up
432 users have voted.
Κολοκύθες παντού! Θα φταίει η εποχή.Για να είμαι ειλικρινής δεν είχα ποτέ νωρίτερα παρατηρήσει τόσες πολλές κολοκύθες γύρω μου. Μια άλλη εκδοχή της κολοκύθας, λοιπόν, αποτελεί η μαρμελάδα! Εξαιρετικό έδεσμα για το πρωινό και ό,τι καλύτερο για τη διατροφή των παιδιών, πρωί και βράδυ.Φυσικά, δεν θα είναι μια απλή μαρμελάδα τύπου φρούτα-ζάχαρη αλλά μια μαρμελάδα λίγο πιο "ψαγμένη" και απόλυτα γευστική και αρωματική.Λίστα για ψώνια για ένα βάζο μαρμελάδας300γρ. κολοκύθα καθαρισμένη1 μεγάλο καρότο καθαρισμένο 1/4κ.γ. γαρύφαλο1/2κ.γ. κανέλα1κ.γ. μοσχοκάρυδο1/4κ.γ. πιπέρι200γρ.
Διάβασε τη συνταγή στο oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Μαρμελάδα καρπούζι - τζίντζερ για ξεχωριστούς

(oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr)
up
271 users have voted.
Μια αναπάντεχη συνταγή εν μέσω ενός πιο αναπάντεχου καλοκαιριού.Και τι δεν είδαμε αυτό το καλοκαίρι! Δημοψηφίσματα, χρεοκοπίες, σχέσεις, έρωτες, γάμοι, χαμός! Γι'αυτό όταν δεν ξέρεις τι σου γίνεται... φτιάχνεις μια καινούρια συνταγή, έτσι για να ξεφύγεις, βρε αδερφέ, και να τα βρεις λίγο με τον εαυτό σου!Λίστα για ψώνια 1 κιλό καρπούζι400γρ. ζάχαρη1κ.σ. τζίντζερ σκόνη ή 30γρ.

Μαρμελάδα γλυκιάς κολοκύθας με καρότο και μπαχαρικά

(oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr)
up
394 users have voted.
Κολοκύθες παντού! Θα φταίει η εποχή.Για να είμαι ειλικρινής δεν είχα ποτέ νωρίτερα παρατηρήσει τόσες πολλές κολοκύθες γύρω μου. Μια άλλη εκδοχή της κολοκύθας, λοιπόν, αποτελεί η μαρμελάδα!

Μαρμελάδα μήλο με μπανάνα, βιταμίνες στο φουλ

(oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr)
up
284 users have voted.

Μήλα και μπανάνες, μπανάνες και μήλα... η λαϊκή έχει κατακλυστεί από αυτά τα δύο φρούτα που βρίσκονται γύρω μας σε αφθονία. Για να λέμε την αλήθεια, τα μήλα και οι μπανάνες είναι δύο φρούτα που τρώνε κατά κόρον τα παιδιά και προτιμούν οι μαμάδες.

Μαρμελάδα μήλο - αχλάδι με άρωμα βανίλιας

(oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr)
up
298 users have voted.

Τα παιδάκια μου είχαν βαρεθεί τις κοινές μαρμελάδες και εδώ και πολύ καιρό δεν τολμούσα να τους τις δώσω για πρωινό. Τι να κάνω, όμως; Οι μαρμελάδες είναι μια πολύ γευστική και δυναμωτική επιλογή παρέα με το πρωινό γαλατάκι. Έπρεπε να σκεφτώ γρήγορα και αποτελεσματικά! Μήπως να προσθέσω λίγη βανίλια; 

Λίστα για ψώνια

Μαρμελάδα ρόδι, η σπάνια

(oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr)
up
506 users have voted.

 

Αφού μου βγήκε το λάδι να τους καθαρίζω τα ρόδια για να φάνε τα τέκνα το απόγευμα, δοκίμασαν την πρώτη κουταλιά και μου είπαν ότι δεν τους άρεσε! Δεν ξέρω τι είναι αυτό που δεν τους άρεσε, ειλικρινά! Τι να κάνω τόσους σπόρους ροδιού; 



Main menu 2

1 | by Dr. Radut