Jump to Navigation

ΚΡΟΚΆΝ ή ΚΑΡΑΜΕΛΛΩΜΕΝΟΙ ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ ♦♦ CROCCANTE o FRUTTA SECCA CARAMELLATA

up
239 users have voted.
  ΚΡΟΚΆΝ  ή ΚΑΡΑΜΕΛΛΩΜΕΝΟΙ ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ Οι καραμελλωμένοι ξηροί καρποί (μπορεί να τους συναντήσετε και ως κροκάν), συνοδεύουν υπέροχα διάφορες γλυκιές δημιουργίες, αλλά μπορείτε κα να τους απολάυσετε όπως έχουν, σαν ενα είδος παστέλι.Στις φωτογραφίες βλέπετε καραμελλωμένα αμύγδαλα με την φλούδα τους. Με τον ίδιο τρόπο, μπορείτε να φτιάξετε καραμελλωμένα αμύγδαλα καθαρισμένα, φουντούκια, φυστίκια Αιγίνης, καρύδια, κάσιους, πεκάν αλλά και μίγμα αυτών.Βαθμός δυσκολίας : εύκολοΥλικά : 300gr ξηρούς καρπούς,            350gr ζάχαρη κρυσταλλική,            3 κ.σ. νερό,            1 κ.γ.
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

ΖΑΧΑΡΩΜΕΝΗ ΦΛΟΥΔΑ (ΚΑΝΤΊΤΙ) ΚΊΤΡΟΥ // COME FARE IL CEDRO CANDITO

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
241 users have voted.
ΖΑΧΑΡΩΜΕΝΗ ΦΛΟΥΔΑ (ΚΑΝΤΊΤΙ) ΚΊΤΡΟΥΟι ιταλοί λατρεύουν τα καντίτι από φλούδα κίτρου. Θα τα συναντήσετε σχεδόν σε όλα τα παραδοσιακά γλυκά τους να ανταγωνίζονται αυτά του πορτοκαλιού.

ΚΟΝΤΙΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ ♦♦ CANDITI D' ARANCIA

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
492 users have voted.
ΚΟΝΤΙΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥΔεν είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με τις ζαχαρωμένες φλούδες πορτοκαλιού. Εμαθα να τις χρησιμοποιώ πολύ μέσα απο τις συνταγές της ιταλικής κουζίνας και δεν λείπουν πλέον από τις προμήθειες μου!

MARRONS GLACES ♦♦ MARRONI GLASSATI

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
422 users have voted.
MARRONS GLACES (ΜΑΡΟΝ ΓΛΑΣΕ)Marron glacé (μαρόν γκλασέ η σωστή προφορά και όχι μαρόν γλασέ όπως συνθίζεται...), δηλαδή γλασσαρισμένο κάστανο, υπέροχο παρακεύασμα της γαλλικής αλλά και της γειτονικής ιταλικής ζαχαροπλαστικής! Για να φτιάξετε μαρόν γκλασέ, ουσιαστικά θέλετε μόνο δύο υλικά : κάστανα και ζάχαρη.

ΖΑΧΑΡΩΜΕΝΗ ΚΟΛΟΚΥΘΑ, ΙΤΑΛΙΣΤΙ ΚΟΥΚΟΥΤΖΑΤΑ ♦♦ CUCCUZZATA

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
233 users have voted.

ΖΑΧΑΡΩΜΕΝΗ ΚΟΛΟΚΥΘΑ, ΙΤΑΛΙΣΤΙ ΚΟΥΚΟΥΤΖΑ'ΤΑ Επιτελους την εφτιαξα! Προσπαθησα, απετυχα, πεισμωσα, ξαναπροσπαθησα, παιδευτηκα μερες, αλλα τελικα την εφτιαξα! Προς τι ολη αυτη η φασαρια? Σας παρουσιαζω την "κουκουτζάτα" ή αλλιως την ζαχαρωμενη κολοκυθα! Θυμαστε που σας ειχα πει για την πρωτη αποτυχημενη προσπαθεια που κατεληξε σε μια νοστιμοτατη μαρμελλαδα κολοκυθας και λωτου?

ΖΑΧΑΡΩΜΕΝΟ ΤΖΙΝΤΖΕΡ ♦♦ ZENZERO CANDITO

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
266 users have voted.

ΖΑΧΑΡΩΜΕΝΟ ΤΖΙΝΤΖΕΡΤο ζαχαρωμενο τζιντζερ, ειναι ενας τροπος για να διατηρησετε το τζιντζερ για πολυ καιρο, και για να το εχετε παντα ετοιμο προς χρηση, σε γλυκες σας δημιουργιες, αλλα και σε ροφηματα και σιροπια. Ζαχαρωμενο τζιντζερ θα βρειτε και ετοιμο στην αγορα, αλλα πιστεψτε με, δεν εχει καμμια σχεση με το σπιτικο!



Main menu 2

1 | by Dr. Radut