Jump to Navigation

Κοτόπουλο με σουσάμι

up
63 users have voted.

Το ψητό κοτόπουλο με πατάτες στον φούρνο είναι βέβαια ένα εύκολο και νόστιμο φαγάκι, που τρώγεται ευχάριστα από όλη την οικογένεια.Όμως κάποιες φορές θέλουμε να ξεφύγουμε από τα συνηθισμένα και να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό. Η σημερινή μας πρόταση για πικάντικο κοτοπουλάκι, ελπίζω να σας αρέσει! Δεν χρειάζεται ιδιαίτερο χρόνο προετοιμασίας, αν εξαιρέσουμε τον χρόνο που το κοτόπουλο μένει στο ψυγείο. Μου αρέσει να αυτοσχεδιάζω με διάφορα υλικά, με μπαχαρικά που υπάρχουν στο ντουλάπι της κουζίνας μου, αλλάζοντας την σύνθεση ανάλογα με τα κέφια αλλά και με το αποτέλεσμα που θέλω να έχω.

Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Πανεύκολες κοτομπουκιές με 3 μόνο υλικά!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
48 users have voted.
Κοτομπουκιές στον φούρνο με 3 ΥΛΙΚΑ !!!Σήμερα θα σου δείξω πως θα φτιάξεις πανεύκολες κοτομπουκιές με 3 μόνο υλικά!!!!Υλικά:•260 γρ. βρασμένο κοτόπουλο•200 γρ.

Κοκκινιστό κοτόπουλο με ταλιατέλες !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
61 users have voted.
Κοτόπουλο κοκκινιστό με ταλιατέλες!!! ΥΛΙΚΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣε μια κατσαρόλα τσιγάρισα σε ελαιόλαδο 2 μπούτια αλατοπιπερωμένα με μισό κρεμμύδι και 1σκ.σκόρδο.Εριξα 1κ.σ.πελτε,1κ.σ.ζάχαρηΜισή κονσέρβα κονκασε.Πήραν μια βράση και συμπλήρωσα νερό να σκεπαστούν,αλάτι πιπέρι,λίγο μπαχάρι και 1 δαφνόφυλλο.Σιγοβράζω μέχρι να μαλακώσει καλά και σερβίρω με ταλιατέλες.Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ.Ελινα Σκλαβου-ΑΓΑΠΑ

Κοτόπουλο με μπάμιες φανταστικό !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
51 users have voted.
 Σημερινό ..Μπάμιες με κοτόπουλο ..Φαγητό γλύκισμα !!!!Αν το φτιάξετε ακριβώς..

Κερκυραϊκή παστιτσάδα με κοτόπουλο !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
450 users have voted.
 Κερκυραϊκή παστιτσάδα με κοτόπουλο... Μοναδική γευστική εμπειρία !!!ΥΛΙΚΑΈνα μέτριο κοτόπουλο κομμένο στα οκτώ500 γραμ. μακαρόνια για παστίτσιο70 γραμ. ελαιόλαδοΜίσο ποτήρι λευκό κρασί200 γραμ.

Φτερούγες κοτόπουλο στον φούρνο τραγανές!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
534 users have voted.
 ΤΡΑΓΑΝΕΣ Φτερούγες Κοτόπουλο στον ΦΟΥΡΝΟ !!!Υλικά:-1 κιλό φτερούγες κοτόπουλο-200 γρ. doritos ή κορν φλέικς-30 γρ.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut