Jump to Navigation

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΘΥΜΑΡΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ

up
84 users have voted.
 ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΘΥΜΑΡΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟΥλικά:1 κιλό μηροί κοτόπουλου με πέτσα 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο6 ντοματίνια2 σκελίδες σκόρδο1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα1 κουτ.γλ. γεμάτο μέλιχυμός από 1 ζουμερό λεμόνι1 1/2 κουταλάκι του γλυκού θυμάρι αποξηραμένοαλάτι-φρεσκοτριμμένο πιπέρι2 μεγάλες πατάτες για συμπλήρωμαΕκτέλεση:Στο μούλτι αλέθουμε τα ντοματίνια με το σκόρδο, το μέλι, τη μουστάρδα και το λεμόνι να γίνουν μια ωραία μαρινάδα. Μεταφέρουμε σε μπολ.Πλένουμε τα κοτόπουλα και τα στεγνώνουμε. Τα βουτάμε στο μπολ με τη μαρινάδα κι έπειτα τα στρώνουμε στο ταψί μας.
Διάβασε τη συνταγή στο lixoudiesmarifanis.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

ΚΟΤΟΣΑΛΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΦΑΝΗΣ

(lixoudiesmarifanis.blogspot.gr)
up
305 users have voted.
 ΚΟΤΟΣΑΛΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΦΑΝΗΣΚοτοσαλάτα πολύ γευστική και πρακτική για συνοδευτικό στα γεύματα μας.

ΦΤΕΡΟΥΓΕΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΛΕΜΟΝΑΤΕΣ

(lixoudiesmarifanis.blogspot.gr)
up
153 users have voted.
ΦΤΕΡΟΥΓΕΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ  ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΛΕΜΟΝΑΤΕΣΑπλό, καθημερινό και ζουμερό φαγάκι για όλη την οικογένεια!Υλικά για 4 άτομα:1 κιλό μικρές φτερούγες κοτόπουλου1/3 φλιτζ.τσ. ελαιόλαδοχυμός από 2 ζουμερά λεμόνια1 κουτ.σ. κρέμα βαλσάμικου2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες2 κουτ.σ. μουστάρδα 1 κουτ.γλ. μοσχοκάρυδο τριμμένο1 κουτ.γλ. θυμάρι ξερό1 κουτ.γλ. πάπρικα γλυκιά ή καπνιστή1 κουτ.γλ.

ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ DRESSING ΜΑΓΙΟΝΕΖΑΣ

(lixoudiesmarifanis.blogspot.gr)
up
266 users have voted.
ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ DRESSING ΜΑΓΙΟΝΕΖΑΣΗ σαλάτα -"γεύμα" του εργαζόμενου!Υλικά για μια ατομική σαλάτα:1 μικρή σακούλα mix ψιλοκομμένα μαρούλια300γρ. ψητό κοτόπουλο χωρίς την πέτσα1 μικρή κονσέρβα καλαμπόκι στραγγισμένοκρουτόν με φυσική γεύση/τυρί/σκόρδοφλούδες γαβριέρας ή παρμεζάνας για το γαρνίρισμαΓια το dressing:1/3 φλιτζ.τσ. μαγιονέζα 1 κουτ.σ.

ΤΑΡΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ | QUICHE LORRAINE ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ

(lixoudiesmarifanis.blogspot.gr)
up
188 users have voted.
ΤΑΡΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ | QUICHE LORRAINE ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΤάρτα κοτόπουλου, "quiche lorraine" έχω να σας προτείνω αυτή τη φορά! Μια πεντανόστιμη λιχουδιά που έχει πολλαπλό ρόλο στο οικογενειακό τραπέζι.

Κοτόπουλο α λα κρεμ

(lixoudiesmarifanis.blogspot.gr)
up
64 users have voted.
 Κοτόπουλο α λα κρεμΤο κοτόπουλο α λα κρεμ είναι από τα αγαπημένα μου φαγητά που όμως δεν ετοιμάζω συχνά λόγω των λιπαρών του.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut