Jump to Navigation

ΚΕΪΚ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ ♦♦ CAKE ALLA MELANZANA

up
68 users have voted.

ΚΕΪΚ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΔευτερα σημερα, και η Notoula μας διαβεβαιωνει οτι ειναι η καταλληλη ημερα για ενα αφρατο κεκακι, ωστε να ξεκινησει γλυκα η εβδομαδα μας! Ιδου λοιπον και το δικο μου Κεϊκ της Δευτερας!Σας ειχα πει οτι δεν τελειωσα ακομη με τα κεϊκ λαχανικων! Μετα το παντζαρι , την κολοκυθα και το κολοκυθακι, σειρα εχει ... η μελιτζανα! Ναι, καλα ακουσατε μελιτζανα! Την συνταγη την ειδα εδω και ο προκληση για να το φτιαξω ηταν πολυ μεγαλη! Επι τω εργω λοιπον με τις απαραιτητες τροποποιησεις, ωστε να προσαρμοστει η συνταγη στις δικιες μας προτιμησεις.

Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

ΚΕΪΚ ΜΕ ΜΗΛΟ ΚΑΙ ΚΑΡΟΤΟ ♦♦ CAKE DI CAROTA E MELA

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
225 users have voted.

ΚΕΪΚ ΜΕ ΜΗΛΟ ΚΑΙ ΚΑΡΟΤΟΕνα υγρο κεκακι με μηλο και καροτο, καλυμμενο με λαχταριστο γλασσο σοκολατας γαλακτος με πραλινα. Για γλυκαντικο χρησιμοποιηθηκε στεβια, που κατεβαζει και την θερμιδικη αποδοση και ετσι μπορουμε να το απολαυσουμε με λιγοτερες τυψεις!

ΜΠΟΥΚΙΤΣΕΣ ΚΑΠΡΕΖΕ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ♦♦ TORTINI CAPRESE AL CIOCCOLATO

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
91 users have voted.

ΜΠΟΥΚΙΤΣΕΣ ΚΑΠΡΕΖΕ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑΑκομη ενα Κεϊκ της Δευτερας, υποστηριζοντας την πρωτοβουλια της Notoula.  Η τορτα καπρεζε ειναι το αγαπημενο γλυκο της οικογενειας και μια απο τις πρωτες αναρτησεις που εγιναν στο Laboratorio.



Main menu 2

1 | by Dr. Radut