Jump to Navigation

Καρδιές με καρύδα/Coconut Hearts

up
896 users have voted.
Ενώ τα Χριστούγεννα γιορτάζουμε με το παραδοσιακό οικογενειακό και φιλικό τραπέζι, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς συνήθως γιορτάζουμε με μεζέδες σε γιορτινό μπουφέ. Το ίδιο ισχύει και για τα γλυκά. Μικρά, ελαφριά και νόστιμα! Τα σημερινά γλυκά μας είναι  μια νόστιμη και πολύ εύκολη πρόταση για όσους αγαπούν την καρύδα.
Διάβασε τη συνταγή στο cookandfeed.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Σοκολατένιος Κορμός /Chocolate Log

(cookandfeed.blogspot.gr)
up
96 users have voted.
  For English, scroll down Καλά, κορμό με την ουσιαστική έννοια της λέξης δεν το λες, είναι ας πούμε μια πιο εύκολη εκδοχή του. Δεν χρειάζεται να το τυλίξουμε, κόβεται ωραιότατα σε 4 κομμάτια και το μόνο που χρειάζεται είναι να το γεμίσουμε με τις νοστιμιές που θα δείτε παρακάτω. Λίγο ρουστίκ στην εμφάνιση αλλά υπερπολυτελές στη γεύση.

Κορμός Με Λαχανικά / Vegetable Loaf

(cookandfeed.blogspot.gr)
up
123 users have voted.
 For English, scroll down Δεν είναι ότι δεν τρώμε κρέας, είναι ότι γενικά δεν είμαστε και πολύ των κρεατικών. Οπότε πάντα φροντίζω στο τραπέζι να υπάρχει κάποιο φαγητό για τους μη κρεατοφάγους. Μόλις λοιπόν βρήκα αυτή τη συνταγή δεν υπήρχε περίπτωση να μην τη δοκιμάσω. Είναι νοστιμότατη, εύκολη και πολύ διαφορετική από ότι έχετε φάει μέχρι τώρα.

Γλυκό Ψωμί Με Ξερά Φρούτα / Sweet Bread With Dried Fruits

(cookandfeed.blogspot.gr)
up
103 users have voted.
  For English, scroll down Της εποχής η σημερινή μας συνταγή. Είναι και χειμωνιάτικη, την κάναμε και γιορτινή τι άλλο θέλουμε.Εύκολο και νόστιμο ψωμί με ξερά φρούτα. Εγώ στη γέμιση έβαλα ξερά βερύκοκα και cranberries αλλά μπορείτε να βάλετε και όποια ξερά φρούτα θέλετε.   Δεν είναι αφράτο το ψωμί μας, έχει... πως να το πω...

Κορμός με κρέμα κάστανου / Chestnut Yule Log

(cookandfeed.blogspot.gr)
up
124 users have voted.
  For English, scroll down Καλή χρονιά φίλοι μας! Υγεία, ευτυχία για εσάς και τους αγαπημένους σας! Με γλυκό ξεκινάμε το νέο χρόνο μήπως και τον καλοπιάσουμε και είναι καλύτερος από τους δυο προηγούμενους.

Τα καλύτερα μπισκότα σοκολάτας σε βάζο / Best Chocolate Chip Cookies In A Jar

(cookandfeed.blogspot.gr)
up
132 users have voted.
  For English, scroll down Τη συνταγή για τα μπισκότα αυτά την έχω πολλά χρόνια. Την έχω φτιάξει άπειρες φορές, έχω δώσει δώρα τα υλικά σε βάζο άπειρες φορές, αλλά ποτέ δεν την έχω γράψει στο blog. Την είχα ανακαλύψει σε ένα φιλανθρωπικό παζάρι και επειδή δεν ήξερα ποιος την είχε φτιάξει δεν ήθελα να την παρουσιάσω σαν δική μου. Τότε....


Main menu 2

1 | by Dr. Radut