Jump to Navigation

Καλοί μου φίλοι

up
381 users have voted.
Καλοί μου φίλοι γεια σας!!! Ήρθε η ώρα να ετοιμάσω τη βαλίτσα μου για να περάσω την Ανάσταση στο νησί με τους δικούς μου! Αφού αμπαλάρισα τα καλούδια μου είμαι έτοιμη αύριο Μ. Πέμπτη να σαλπάρω!!!! Σας ενημερώνω ότι δεν θα πάρω μαζί μου υπολογιστή οπότε θα απέχω μερικές μέρες.
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο lixoudiesmarifanis.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ ΑΠΟ ΤΣΟΥΡΕΚΙ

(lixoudiesmarifanis.blogspot.gr)
up
4 users have voted.
ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ ΑΠΟ ΤΣΟΥΡΕΚΙΧριστός Ανέστη αγαπητοί μου αναγνώστες!Η ημέρα του Πάσχα πέρασε και σε κάποιους από εμάς άφησε στο τραπέζι απομεινάρια από γλυκά, κυρίως τσουρέκια και κουλούρια.

ΔΡΟΣΕΡΟ ΓΛΥΚΟ ΨΥΓΕΙΟΥ ΑΝΑΝΑΣ / ΤΟΥΡΤΑ ΑΝΑΝΑ

(lixoudiesmarifanis.blogspot.gr)
up
182 users have voted.
ΔΡΟΣΕΡΟ ΓΛΥΚΟ ΨΥΓΕΙΟΥ ΑΝΑΝΑΣ / ΤΟΥΡΤΑ ΑΝΑΝΑΈνα γλυκό δροσιστικό για το τραπέζι του Πάσχα!Υλικά: 600ml χυμός ανανά κουτιού 50 γρ.κορν φλάουρ 5 κουτ.σ.

ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

(lixoudiesmarifanis.blogspot.gr)
up
199 users have voted.
ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑΜη με παρεξηγήσετε, ανήκω σ'αυτούς που δεν αγαπούν την κλασική μαγειρίτσα και τα "μέρη" κρέατος που αυτή περιέχει.

ΛΑΜΠΡΟΨΩΜΟ

(lixoudiesmarifanis.blogspot.gr)
up
248 users have voted.
ΛΑΜΠΡΟΨΩΜΟΕυωδιαστό κι αφράτο, τούτο το ψωμί δεν διαφέρει πολύ απ' τις ζύμες που συνήθως κάνουμε για το καθημερινό μας καρβέλι, έχει όμως όλη την λαμπρότητα για να συμπεριληφθεί στο πασχαλινό μας τραπέζι.Ταπεινό σε υλικά, πλούσιο όμως τόσο σε εμφάνιση όσο και σε γεύση! Τα υλικά που θα χρειαστούμε βγάζουν 1  λαμπρόψωμο για 5 άτομα και είναι τα εξής:450 γρ.

ΣΠΙΤΙΚΑ ΣΝΑΚ ΤΥΠΟΥ MIKADO

(lixoudiesmarifanis.blogspot.gr)
up
192 users have voted.
ΣΠΙΤΙΚΑ ΣΝΑΚ ΤΥΠΟΥ MIKADOΛατρεμένα σνακ! Τραγανά στικ βουτύρου βουτηγμένα σε σοκολάτα από τη μια πλευρά τους που βουτάνε για...


Main menu 2

1 | by Dr. Radut