Jump to Navigation

Καιμάκι παγωτό !!!

up
2 users have voted.
Φτιάχνουμε παγωτό καϊμάκι και το συνοδεύουμε με γλυκό του κουταλιού βύσσινο!!Ένα παγωτό με ιδιαίτερη γεύση που πολλές φορές συνοδεύει τα σιροπιαστά γλυκά μας!!Υλικά-250ml κρέμα γάλακτος 35%-1 κουτί γάλα εβαπορέ-1 ζαχαρούχο γάλα-1/2κτγ. μαχλέπι τριμμένο-1/2κτγ. μαστίχα τριμμένη-1 βανίλιαΔείτε την συνταγή εδώ-->  https://youtu.be/4hNrW-6VOZ4ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Γεια σας  φίλοι

(lixoudiesmarifanis.blogspot.gr)
up
3 users have voted.
Γεια σας  φίλοι μου καλοί!!! Σαν σήμερα στις 12/8/10 άνοιξα αυτό εδώ το blog...Ήταν μια περίοδος που έψαχνα να βρω μια δραστηριότητα και να γεμίσω το χρόνο μου μέσα στις διακοπές μου...

ΣΠΙΤΙΚΟ ΠΑΓΩΤΟ ΞΥΛΑΚΙ ΦΡΑΟΥΛΑ

(lixoudiesmarifanis.blogspot.gr)
up
2 users have voted.
ΣΠΙΤΙΚΟ ΠΑΓΩΤΟ ΞΥΛΑΚΙ ΦΡΑΟΥΛΑΌσο οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν, η επιθυμία για παγωτό χτυπάει την πόρτα! Πως όμως θα απολαύσουμε ένα παγωτάκι χωρίς την έννοια των λιπαρών του?

Το καλύτερο frozen yogurt

(lixoudiesmarifanis.blogspot.gr)
up
242 users have voted.
Γεθα καλοί μου φίλοι!!!Μετά από διάφορες δοκιμές κατέληξα στην καλύτερη και απλούστερη εκδοχή για σπιτικό frozen yogurt που μπορεί να διαμορφωθεί κατά τα γούστα του καθένα!!! Τα υλικά που χρειαζόμαστε ειναι ελάχιστα και πολύ απλά, όπως επίσης και η διαδικασία!!!!

Σπιτικά σοκολατάκια τύπου Bounty

(lixoudiesmarifanis.blogspot.gr)
up
200 users have voted.
Καλοκαιράκι μπαίνει, αλλά οι άδειες διακοπώνακόμα αργούν... Η μόνη παρηγοριά οι γεύσεις και τα αρώματα που μπορούμε να απολαύσουμε στο σπίτι μας για να μας φέρουν την ψευδαίσθηση των διακοπών...λίγο πιο νωρίς! Όπως αυτά τα υπέροχα σοκολατάκια με εξωτική καρύδα και σοκολάτα που γίνονται πανεύκολα και με λίγα υλικά!

Παγωτό με καραμελωμένο ζαχαρούχο !!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
267 users have voted.
Υλικά:1 βρασμένο καραμελωμένο  ζαχαρούχο υπάρχει έτοιμο στα σούπερ μάρκετ1 μεγάλο εβαπορέ αδιάλυτο1 μόρφατΟλα τα υλικά κρύα.Προαιρετικά σταγόνες κουβερτούρα.Εκτέλεση:Χτυπάμε το μορφατ προσθέτουμε το ζαχαρούχο το εβαπορέ και τέλος τις σταγόνες.Τοποθετούμε σε τάπερ και το βάζουμε στην κατάψυξη.Στολίζουμε με ότι μας αρέσει.Εγώ στόλισα με πουράκια, σοκολατάκια μπανάνα και σιρόπι καραμέλα!!Βικτώρια Κιλ


Main menu 2

1 | by Dr. Radut