Jump to Navigation

Καγιανάς με ντομάτα !!!

up
396 users have voted.
 Υλικά4 αυγά  4 με 5 ώριμες ντομάτες1 μεγάλο κρεμμύδι τρυμμένο στο χοντρό μέρος του τρίφτη1 ψιλοκομμένη  πράσινη πιπεριάλίγο ελαιόλαδοαλάτι-πιπέρι-λίγη ζάχαρηλίγη φέτα τριμμένη με το χέρι Σερβίρουμε με τηγανιτές πατάτες .Εκτέλεση   Βαζουμε για λίγο τις ντομάτες σε νερό που βράζει 3 λεπτάκια αμέσως μετά κάτω από κρύο νερό κι έτσι τις ξεφλουδίζουμε εύκολα !!Σοτάρουμε 1 μεγάλο κρεμμύδι τις ντομάτες 1 πράσινη πιπεριά Μαγειρεύουμε  μέχρι να φύγουν τα υγρά τους ολα.Μετα ρίχνουμε λίγο λαδάκι αλάτι πιπέρι ζάχαρη κομμάτια φέτα και 4 αυγά χτυπημένα και μαγειρεύουμε μέχρι να ψηθούν.
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Ομελέτα με μανιτάρια !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
49 users have voted.
  Ενα γεύμα που φτιάχνω συχνά για πρωινό ή μεσημεριανό αλλά κ βραδινό !!! Ομελέτα με μανιτάρια που ετοιμάζετε στο λεπτό είναι πολύ γευστική και χορταίνεις !! ΥΛΙΚΑ 1/2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 4 αυγά αλάτι πιπέρι λίγο ελαιόλαδο λίγο τριμμένο γκούντα 4 μανιτάρια κομμένα σε φετάκια,. ΕΚΤΕΛΕΣΗ Βάζουμε  στο τηγάνι λίγο ελαιόλαδο να ζεσταθεί . Χτυπάμε τα αυγά να αφρατέψουν κ ρίχνουμε αλατοπίπερο.

Πως να βάψετε κόκκινα ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ αυγά με φυσικό τρόπο!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
199 users have voted.
Πως να βάψετε κόκκινα ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ αυγά με φυσικό τρόπο (ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΦΥΣΙΚΟ ΧΡΩΜΑ)Πασχαλινά αυγά. Μάθετε πως να βάφετε σωστά τα αυγά για το Πάσχα με φυσικό τρόπο.

Γεμιστά ρολάκια αυγόφετας παναρισμένα σε νιφάδες καλαμποκιού

(tantekiki.blogspot.gr)
up
395 users have voted.
Καλή χρονιά με υγεία και κάθε καλό για όλους και τον καθένα χωριστά! Η πρώτη συνταγή του 2025 ήθελα να είναι ένα καλωσόρισμα ιδιαίτερο, γλυκό και νόστιμο κι έτσι βλέπετε αυτή τη συνταγή!Ιδανικές για πρωινό αλλά και για κολατσιό οι αυγόφετες.

Σπαράγγια ομελέτα !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
379 users have voted.
 Μερίδες: 2 6 αυγά, ελαφρώς χτυπημένα με λίγο αλατοπίπερο 8 πράσινα σπαράγγια Λίγο ελαιόλαδο 2 φρέσκα κρεμμυδάκια σε λεπτές φέτες Κόβουμε τις σκληρές άκρες των σπαραγγιών. Ξεφλουδίζουμε το υπόλοιπο  (ξεφλουδιστήρι πατάτας) για να απομακρύνουμε τις ίνες, χωρίς να πειράξουμε τις κορυφές.

Ομελέτα Ποντιακή !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
485 users have voted.
Ομελέτα όπως την έμαθα από τη γιαγιά μου. Καταγόταν από χωριό της Τραπεζούντας.ΥΛΙΚΑ -ΕΚΤΕΛΕΣΗΒράζω πατάτες με τη φλούδα σε νερό με χοντρό αλάτι. Να είναι κομμένες για να βράσουν γρήγορα & να τραβήξουν το αλάτι. Τις καθαρίζω , ρίχνω τα κομμάτια σε τηγάνι με λάδι και ελάχιστο βούτυρο, τα σπάζω με το πιρούνι και τα γυρίζω μέχρι να ροδίσουν. Προσθέτω ελάχιστο αφυδατωμένο κρεμμύδι.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut