Τα προϊόντα χωρίς γλουτένη γίνονται όλο και περισσότερο δημοφιλή για διάφορους λόγους και εξαιτίας διάφορων ερευνών οι οποίες ενοχοποιούν την γλουτένη για διάφορα άσχημα που συμβαίνουν στον οργανισμό μας.
Ιδανική για πρωινό, για κολατσιό ή για ένα ελαφρύ και θρεπτικό γλυκάκι, η σιμιγδαλόκρεμα που όταν ήμουν μικρή μας έφτιαχνε η γιαγιά σε χρόνο-ρεκόρ μετατρέπεται τώρα σε ένα πεντανόστιμο energy bowl όπως το έλεγαν και στο χωριό μου.Νόστιμη και με πολλές παραλλαγές για να μπορείς να τη φέρεις στα μέτρα σου, έρχεται να συμπληρώσει την γκάμα των πρωινών που είναι απλά, θρεπτικά και εύκολα στην παρασκευ
Δύο μαύρες μπανάνες και μια που τις ακολουθούσε με γοργούς ρυθμούς έχοντας ήδη μαύρα στίγματα στην κατακίτρινη φορεσιά της βρίσκονταν στη φρουτιέρα επάνω στο τραπέζι. Ώρα για κέικ μπανάνας, λοιπόν.
Ένα τιραμισού διαφορετικό από τα συνηθισμένα λίγο πιο φρουτένιο και κατακόκκινο, έτσι για να ταιριάζει με το χρώμα της αγάπης, σου παρουσιάζω αυτή τη φορά. Ένα τιραμισού που δεν είναι άγνωστο αλλά που είναι εξαιρετικά νόστιμο.Δεν θα πω πολλά γι αυτή την τουρτίτσα! Θα πω μόνον ότι αξίζει να τη δοκιμάσεις γιατί έχει μιαν υπέροχα αφράτη κρέμα με μασκαρπόνε, τριμμένη σοκολάτα και κρέμα γάλακτος.