Jump to Navigation

Κάτι σαν εκμέκ στη γιορτή της μητέρας!

up
109 users have voted.
Καλή σας μέρα! Τί κάνετε;;; Ελπίζω να είστε καλά!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ μαμά, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ αδερφούλα!!!  Και του χρόνου με υγεία και χαρά!!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλες τις μανούλες του κόσμου που γιορτάζουν σήμερα.  Ό,τι και να πει κανείς για τη σημερινή μέρα, για τις μανούλες, για την έννοια της λέξης μαμά και για τα συναισθήματα που γεννιούνται ακόμα και στο άκουσμα αυτής της λέξης είναι απειροελάχιστο μπροστά στην πραγματικότητα.  “Mάνα! Δε βρίσκεται λέξη καμία να ‘χει στον ήχο της τόση αρμονία” λέει ο Γεράσιμος Μαρκοράς και με μια φράση τα λέει όλα!!! -:))
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Ελαφριά πάστα με τσουρέκι

(tantekiki.blogspot.gr)
up
212 users have voted.
Το Πάσχα πέρασε και όλο και κάποια από τα φαγητά ή τα γλυκά περίσσεψαν. Εμένα μου περίσσεψαν δύο μεγάλα τσουρέκια. Με μαθηματική ακρίβεια αυτό συμβαίνει κάθε χρόνο μια και πάντα φτιάχνω περισσότερα απ' όσα τελικά καταναλώνουμε ή δωρίζουμε. Έτσι, μόλις περάσουν οι γιορτινές μέρες του Πάσχα κι επειδή μετά την κραιπάλη φαγητών και γλυκών ...συμμαζευόμαστε κάνω διάφορα.

Ατομικά cheesecakes με μελομακάρονα

(tantekiki.blogspot.gr)
up
546 users have voted.
Τί να πω; Καλά το έλεγα εγώ... "δεν θέλω να έρθουν τα Χριστούγεννα γιατί θα τελειώσουν γρήγορα!" "Παιδική λογική και καθόλου ταιριαστή με την τρέχουσα ηλικία σου" άκουγα τον άτιμο τον εαυτό μου να μου φωνάζει! Τί να κάνω όμως; Είμαι φανατική των Χριστουγέννων, των γιορτών αλλά και των διακοπών. Τις λατρεύω περισσότερο κι από τις μεγάααλες διακοπές του καλοκαιριού! Μάλιστα!

Παγωτό καϊμάκι - τσουρέκι

(tantekiki.blogspot.gr)
up
504 users have voted.
Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!! Χρόνια πολλά και του χρόνου με υγεία! Πάει και το Πάσχα κι ελπίζω να το απολαύσατε μια και ο καιρός ήταν πράγματι υπέροχος θυμίζοντας καλοκαίρι! Απολαύσατε και το φαγητό; Οι σούβλες "πήραν φωτιά" και τα ελληνικά μεζεδάκια αλλά και οι γλυκές λιχουδιές έκαναν το πασχαλινό τραπέζι ιδιαίτερα νόστιμο... όπως πάντα εξάλλου!

Σοκοκαρέ χωρίς ζάχαρη

(tantekiki.blogspot.gr)
up
285 users have voted.
Μικρά τετράγωνα και σοκολατένια. Αφράτα με μια ιδιαίτερη νοστιμιά γιατί, αντί για μπισκότα, έχουν μέσα θρυμματισμένες σφακιανές μπουκίτσες με πορτοκάλι και κανέλα κι άλλες με χαρούπι και φουντούκι. Απίστευτη νοστιμιά που ικανοποιεί απόλυτα παρά το μικρό μέγεθος (είναι μόνον 3x3 εκατοστά)! Για σκέψου ευχαρίστηση!!

Κέικ-μελομακάρονο

(tantekiki.blogspot.gr)
up
245 users have voted.
Καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα! Πόσο καιρό έχω να κάνω κέικ!!! Με τα κέικς έχω μια σχέση πάθους! Ένα κέικ είναι πάντα ένα υπέροχο συνοδευτικό για το καφεδάκι, για το γάλα, για το τσάι.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut