Jump to Navigation

Ιμάμ μπαϊλντί μούρλια κ Ψωμάκι γάστρας !!!

up
26 users have voted.
Αυτό το φαγητό θέλει το ψωμί του ...οι βούτες πάνε κ έρχονται !!!!Ιμάμ μπαϊλντί  κ ψωμί γάστρας !!!Υλικά -Εκτέλεση Δέκα μελιτζάνες τις περνάω από το τηγάνι ενώ συγχρόνως σε πλατιά κατσαρόλα σοτάρω 6-7 κρεμμύδια, σκόρδο σβήνω με κρασί ρίχνω 3 ντομάτες περασμένες από το μουλτι,μισή κουταλιά πελτέ, αλάτι πιπέρι ρίγανη κ μισό κουταλάκι ζάχαρη, νερό ζεστό τέλος μαϊντανό βράζω μέχρι να δέσει η σάλτσα μου.Πατάω λίγο το εσωτερικό της μελιτζάνας κ γεμίζω με τα κρεμμύδια αραδιαζω σε ταψί λ ότι γέμιση περισσεύει την ρίχνω από πάνω ψήνω μέχρι να μείνει με το λαδάκι του.Για την συνταγή να φτιάξετε ψωμί της
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Μελιτζάνες -Πατάτες με γέμιση κιμά κ τυρί που λιώνει στον φούρνο καταπληκτικό !!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
30 users have voted.
 Σημερινό ... Φαγητό να γλύφεις  και το πιάτο !!! Πολύ εύκολο, γρήγορο, πολύ πολύ πολύ γευστικό λίγα υλικά-οικονομικό -και τύφλα να έχει ο Μουσακάς !!!! Θα ήθελα πολύ να το φτιάξετε θα ξετρελαθούν όλοι !!!

Φλογέρες λαχανικών vegetarian

(tantekiki.blogspot.gr)
up
1 user has voted.
Το Πάσχα μπορεί να πέρασε αλλά σήμερα σου έχω πρόταση τέλεια για πικ νικ, βραδινό μπροστά στην τηλεόραση αλλά και για μεζεδάκι ή ορεκτικό σε κάποιο από τα ανοιξιάτικα παρεϊστικα σαββατόβραδα.

Ενα πολύ ωραίο νόστιμο οικονομικό γρήγορο φαγητό με λαχανικά !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
94 users have voted.
Ενα υπέροχο φαγητό με λαχανικά πολύ νόστιμο γρήγορο εύκολο κ πολύ οικονομικό ...Από γεύση ..Δεν το συζητώ θα το ξαναφτιάξω σε μεγαλύτερο ταψί συντόμως !!!

Ρολάκια μελιτζάνας με κεφτεδάκια με συνοδευτικό ρύζι !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
278 users have voted.
Τυλιχτό μελιτζάνας με κεφτεδάκια !!!Για όσους αναρωτιούνται τι να μαγειρέψουν πάλι ...Να μία ωραία συνταγή που έφτιαξα σήμερα κ άρεσε πολύ !!!Τα κεφτεδάκια που με ρωτάτε μόνο τα πλάθουμε δεν τα ψήνουμε κ τα τυλίγουμε με την μελιτζάνα.. Ψήνονται στον φούρνο .

ΠΑΤΑΤΕΣ ΤΣΑΚΙΣΤΕΣ

(lixoudiesmarifanis.blogspot.gr)
up
413 users have voted.
ΠΑΤΑΤΕΣ ΤΣΑΚΙΣΤΕΣΝόστιμες πατάτες σας έχω για σήμερα.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut