Jump to Navigation

Η πιο γρήγορη παιδική γλυκολιχουδιά...

up
16 users have voted.
Εύκολο, γρήγορο, νόστιμο, υγιεινό, απλό και οικονομικό!!! Μια γλυκιά ανταμοιβή που θα τους ξεκουράσει αλλά και μια καλή πηγή ενέργειας για τους μαθητές, μικρούς και μεγαλύτερους. Με το γλυκάκι αυτό αλλά και την αυριανή πρόταση για ένα γρήγορο και θρεπτικό πρωινό θα κλείσει το αφιέρωμα στους μικρούς μας φίλους που μόλις ξεκίνησαν τον ετήσιο αγώνα για γνώση και όχι μόνον. Θα μου πείτε... δεν κάνει για τους μεγάλους; Απαγορεύεται;;;; Φυσικά και όχι, μια και αποτελεί ένα γνωστό comfort food εδώ και πολλά χρόνια με διάφορες παραλλαγές που δύσκολα μπορεί κάποιος να απαρνηθεί.
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Γαλατόπιτα αλμυρή με ανθότυρο και ελιές

(tantekiki.blogspot.gr)
up
45 users have voted.
Αλμυρή γαλατόπιτα δεν είχα στο blog! Είχα φτιάξει κάποια φορά με φέτα και πιπεριά αλλά έμεινε εκεί! Κακώς όμως! Γενικά, οι πίτες χωρίς φύλλο θεωρώ ότι είναι αδικημένες γιατί αλλιώς δεν θα τις βάφτιζαν "τεμπελόπιτες" χωρίς να δώσουν καμία βαρύτητα στη νοστιμιά και την απλότητα των υλικών τους!! Ωστόσο, προσωπικά θα τις χαρακτήριζα ως επιτομή του comfort οικογενειακού φαγητού ή δείπνου.

Τα εξπρές τυροπιτάκια της εκδρομής ...3+2 υλικά

(tantekiki.blogspot.gr)
up
335 users have voted.
Η ζωή εδώ κυλάει απλά και ομαλά. Είναι χαρακτηριστική η ηρεμία της που ξεκινά από την ηρεμία των κατοίκων. Ποτέ δεν βιάζονται... πας στο μάρκετ και αφού τριγυρίζουν με την ησυχία τους έπειτα περιμένουν υπομονετικά στο ταμείο. Τυχαίνεις σε μποτιλιάρισμα και, ως εκ θαύματος, δεν ακούς κανένα κορνάρισμα!

Άλευρα & Γλουτένη

(tantekiki.blogspot.gr)
up
473 users have voted.
Τί είναι η γλουτένη;Η γλουτένη είναι πρωτεΐνη του ενδοσπερμίου του μαλακού σιταριού, κριθαριού, βρώμη και σίκαλης, η οποία αποτελείται από τη γλοιαδίνη και γλουτελίνη.Διατροφή χωρίς γλουτένη...

Αφράτα κουλουράκια βουτύρου

(tantekiki.blogspot.gr)
up
511 users have voted.
Αν ήταν ανάμνηση δεν θα έσβηνε ποτέ! Αν ήταν αγάπη θα ήταν αιώνια! Αν ήταν μήνας θα ήταν Μάης!

Κασερογραβιερόπιτα με μπεσαμέλ... η τυρένια αμαρτία

(tantekiki.blogspot.gr)
up
341 users have voted.
Καλημέρα και καλή εβδομάδα!! Μετά από μια εβδομάδα όπου μια ίωση με πυρετό ήρθε και αποφάσισε να μου κάνει παρέα επανήλθα σήμερα με μια πρόταση ελληνικότατη και πολύ νόστιμη! Μια τυρένια αμαρτία, ειδικά φτιαγμένη για όλους αλλά κυρίως για τους μικρούς μαθητές που, έχουν λίγη περισσότερη ανάγκη από θερμίδες. Θα μου πεις...


Main menu 2

1 | by Dr. Radut