Jump to Navigation

Ζύμες με μαγιά

up
192 users have voted.

Εδώ, παίζει μεγάλο ρόλο η χημεία, η πυκνότητα της ζύμης, αλλά και... ο καιρός. Αρχικά να πώ, οτι βρίσκω τις ζύμες με μαγιά (τσουρέκια, μπριός κ.τ.λ.) πολύ πιο ελαφριές σε σχέση με εκείνες των κέικ. Για να κάνετε την σύγκριση παραθέτω ενδεικτικά μερικά από τα βασικά υλικά για 500γρ. αλεύρι, που απαιτούνται για τα δύο είδη ζύμης.

Διάβασε τη συνταγή στο hungryforhungry.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Πασχαλινά Τσουρέκια / Greek Easter Bread !

(cookingandart-marion.blogspot.com)
up
399 users have voted.
Συνήθως τα πασχαλινά τσουρέκια τα κάνει η μαμά μου. Τα κάνει χωρίς να την πάρεις είδηση και έρχεται και σου φέρνει τα φρέσκα τσουρέκια. Βολικό και ξεκούραστο θα έλεγα. Φέτος είπα να κάνω μια δοκιμή κι εγώ. Όχι ότι δεν θα κάνει και η μαμά ε? Δεν υπάρχει περίπτωση και ας λέει κάθε φορά πως δεν κάνει γιατί κουράζετε και να κάνουμε εμείς στα σπίτια μας.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut